Cristina Siscanu, cea mai sexy aparitie din timpul sarcinii! Cand a vazut-o asa, Madalin Ionescu i-a facut cea mai frumoasa dedicatie de dragoste

Cristina Siscanu se pregateste sa intre in ultimul trimestru de sarcina, iar pana acum, experienta de gravida a decurs extrem de bine. Burtica s-a marit de la o zi la alta, iar in acelasi timp, Cristina Siscanu a reusit sa-si pastreze silueta minunata.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereRecent, sotia lui Madalin Ionescu a pozat intr-un body mulat pe corp si care i-a scos in evidenta atat burtica, dar si formele generoase cu care a fost inzestrata. (Cristina Siscanu i-a uimit pe prietenii de pe Facebook cu poza asta! Cum sta imbracata prin casa)fara descriere
Cristina Siscanu arata superb si este inca o data dovada ca o femeie insarcinata se poate lauda cu o frumusete aparte. Iar explicatia a oferit-o chiar Madalin Ionescu:
"Frumoasa mea ! Apogeul femeii iubite ... Momentul in care poarta o sarcina divina ! Momentul in care ştie ca va aduce in Lume rodul iubirii adevărate!", a scris prezentatorul TV in dreptul fotografiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate