Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! E dureros ce se întâmplă cu această familie! Nimeni nu a ştiut! "Eu nu aş putea"

Cristina Şişcanu, dezvăluiri despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Faţa Cristinei Şişcanu se luminează când este întrebată despre relaţia dintre Ştefania, Petra şi Filip. Vedeta este fericită că, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, cei trei copii sunt extrem de uniţi şi se iubesc foarte mult.

"Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe "Pepe". Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des "Pepe". Pe Ştefania o alintă "Sisi". Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea", a declarat Cristina.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Cristina Şişcanu, dezvăluiri despre fosta soţie a lui Mădălin! "Mama lor nu s-a implicat deloc"

Am mai întrebat-o pe Cristina care este, în prezent, relaţia dintre copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie şi mama lor... Răspunsul protagonistei noastre ne-a lăsat fără cuvinte...La început a ezitat, apoi a vorbit cu sinceritatea ei caracteristică despre subiectul delicat care o macină.

Citeşte pe KFETELE.RO declaraţia dură a Cristinei Şişcanu despre fosta soţie a lui Mădălin Ionescu

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate