Cristina Șișcanu, despre atracția soțului său față de alte femei! Mădălin Ionescu obișnuiește să se uite după alte femeie?
Cristina Șișcanu, despre atracția soțului său față de alte femei! Ce a dezvăluit despre Mădălin Ionescu

Vedete

Cristina Șișcanu, despre atracția soțului său față de alte femei! Ce a dezvăluit despre Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu are foarte mare încredere în partenerul său de viață și nu a făcut-o niciodată să simtă că este atras de alte femei.

Cristina Șișcanu ș Mădălin Ionescu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2011. Cei doi se iubesc necondiționat și sunt foarte iubiți și apreciați de fanii lor. În ciuda greutăților care le-au apărut în drum, cei doi au demonstrat că nimic nu poate sta în calea iubirii lor atunci când la mijloc există dragoste sinceră.

Ca de fiecare dată, Cristina Șișcanu  are o legăură foarte apropiată cu fanii ei din mediul online, așa că, din când în când, lansează o sesiune de întrebări pe pagina personală de Instagram, acolo unde fanii pot pune orice întrebare vor soției lui Mădălin Ionescu, aceasta răspunzându-le de fiecare dată.

Citeste si: Cristina Șișcanu, decizie radicală după ce se vindecă de COVID-19! „Mi-am propus, simt nevoia”

Cristina Șișcanu, cât de sigură este pe partenerul ei?

Așadar, una dintre urmăritoare a întrebat-o pe Cristina Șișcanu dacă a simțit vreodată că soțul ei este atras de altă femeie. Fără să stea pe gânduri, partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a declarat că, în toți anii de când au decis să meargă împreună pe același drum, nu a simțit vreun moment că atenția soțului ei s-ar putea îndrepta spre o altă femeie.

„Ai simțit vreodată că soul tău e atras de o altă femeie?”, a întrebat una dintre urmăritoarele Cristinei Șișcanu.

„Niciodată nu am simțit asta...”, a fost răspunsul Cristinei Șișcanu.

Citeste si: Mădălin Ionescu, altă infecție după vindecarea de Omicron! „M-au sunat prietenii să mă întrebe dacă sunt pe moarte”

Cum arăta Cristina Șișcanu la 20 de ani?

Cristina Șișcanu a primit zeci de întrebări de la fani. Unele au fost despre iubire, altele despre cum reușete să se mențină în formă, însă una dintre urmăritoare i-a cerut vedetei să posteze o poză cu ea de pe vremea în care avea 25 de ani.

Cristina Șișcanu s-a conformat și de data aceasta și a postat pe Instagram o imagine cu ea de când era mult mai tânără și se afla în Praga, cel mai probabil în vacanță.

Putem observa că diferențele nu sunt prea mari față de acum arată în prezent. În fotografia respectivă, Cristina Șișcanu nu avea machiaj și purta o rochie scurtă și o centură roșie în talie.

Cristina Șișcanu, despre atracția soțului său față de alte femei! Mădălin Ionescu obișnuiește să se uite după alte femeie?

Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

„Cum arătai pe la 25 de ani?”, a fost întrebarea adresată de o urmăritoare.

„Asta am găsit...”, a răsuns Cristina Șișcanu pe InstaStory.