Cristina Şişcanu, detalii noi despre sarcina Gabrielei Cristea. Uite cum se simte viitoarea mămică şi ce tip de sarcină are cu adevărat VIDEO EXCLUSIV

Cristina Şişcanu, detalii noi despre sarcina Gabrielei Cristea. Uite ce spune naşa Victoriei despre viitoarea mămică.

Autor: Lili Lascar, C.I.

Gabriela Cristea are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie. Este împlinită pe plan profesional, are un soţ care o iubeşte şi o respectă, o fetiţă minunată şi o surioară pentru Victoria Margot, "pe drum".

Ei bine, pentru cititorii care întreabă în ce stadiu este sarcina îndrăgitei vedete, avem un răspuns. Aceasta este gravidă în 21 de săptămâni.

Cristina Şişcanu, detalii noi despre sarcina Gabrielei Cristea. "Este foarte bine"

De curând, Cristina Şişcanu, una dintre cele mai bune prietene ale Gabrielei Cristea şi totodată naşa micuţei Victoria ne-a dezvăluit cât de mult s-a bucurat când a aflat că îndrăgita prezentatoare tv este din nou gravidă.

" Gabriela este foarte bine. Ea şi Tavi sunt extraordinar de fericiţi că vor mai avea o fetiţă. Şi eu mă bucur mult pentru ei, copiii ne umplu întotdeauna de bucurie. Sunt liniştită pentru că Gabi are o sarcină uşoară şi abia aşteptăm să vină primăvara, să o cunoaştem pe cea mică", a declarat Cristina Şişcanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea a făcut, de curând, o criză de plâns. "Uşă rea"

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea a povestit un episod foarte amuzant care a avut loc de curând. Vedeta spune că sarcina a făcut-o capricioasă şi instabilă emoţional, dar soţul ei are răbdare cu ea ca şi când ar fi o fetiţă.

" Trec de la o stare la alta.

În urmă cu câteva zile, de dimineaţă, am avut un mic incident, când m-am enervat, pur şi simplu, degeaba. M-am lovit cu uşa şi am început să plâng si să mă cert cu ea. Era o chestie minoră, dar nu m-am putut abţine. Tavi a venit, m-a luat în braţe şi a zis "uşă rea, pleacă de aici". Mă tratează ca pe un copil, pentru că toanele mele chiar sunt de copil în această perioadă", a spus vedeta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies