Cristina Siscanu, devastata la doar o zi dupa ce si-a reinoit juramintele cu Madalin Ionescu: "Am sufletul plin de tristete..."

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Vineri, 24 august, a fost o zi speciala pentru cuplul Madalin Ionescu-Cristina Siscanu.
Cei doi si-au reimnoit juramintele in biserica, iar apoi, au sarbatorit evenimentul alaturi de oamenii dragi din viata lor.

Cristina Siscanu a ales sa nu opteze pentru clasica rochie si a purtat o tinuta extravaganta, ceva diferit fata de ce s-a mai vazut pana acum.
Internautii s-au aratat intrigati de alegerea facuta de sotia lui Madalin Ionescu si valuri de comentarii si critici au aparut la adresa ei, pe parcursul zilei.
Cristina Siscanu a oferit imediat si replica, iar comentariul ei a strans mii de aprecieri pe Instagram.


"Am sufletul plin de tristete... Romanii sunt un popor atat de trist... E foarte tarziu... copilul meu cel mic doarme langa mine si ma uit la ea... si ma cuprinde nelinistea... Cum va creste intr-o societate plina de atata ura? Ce i se poate intampla unui om ca sa ajunga sa jigneasca cu o usurinta greu de descris... doar asa stand pe canapea si butonand pe telefon? De ce sa executi un suflet fara mila? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodata... Da, asa m-am imbracat, consiliata fiind de specialisti in domeniu. Si mi-a placut! Nu este o rochie! Este o tinuta alcatuita din bluza si pantaloni. Cum sa “urli “ ca se vad partile intime cand nu exista asa ceva? Nici daca as fi ridicat bluza nu s-ar fi vazut vreo parte intima! Cum sa arunci cu noroi intr-un om in ziua in care traieste un eveniment fericit?! Si vorbim despre educatie si piosenie? Really? Atat de trist... ", a transmis ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: