Cristina Șișcanu, dezvăluiri fără perdea! Cu ce probleme de sănătate se confruntă vedeta: „Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză”

Vedeta de televiziune a făcut totul public pe rețelele de socializare, iar fanii sunt îngrijorați pentru ea.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare și gata să le povestească fanilor atât detalii legate de viața ei profesională, dar și despre viața personală.

Recent, aceasta a făcut niște dezvăluiri legate despre problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva timp încoace. 

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

Cristina Șișcanu, despre problemele de sănătate: „Efectiv nu am putut să ma ridic din pat”

Soția lui Mădălin Ionescu postează zilnic pe rețelele de socializare, dar cu o zi în urmă aceasta a lipsit motivat de pe Instagram. Cristina Șișcanu a dezvăluit în urmă cu câteva ore că nu a mai postat nimic pe platforma socială deoarece nu s-a simțit în stare. 

Prezentatoarea TV le-a povestit internauților că de o perioadă are niște probleme cu spatele, iar durerile sunt crunte și o afectează pe toate planurile. Mai mult, aceasta nici nu a putut să se ridice din pat, căci imediat simțea niște dureri îngrozitoare. 

Citeste si: Cristina Șișcanu nu și-a mai trimis fetița la grădiniță din cauza coronavirusului: ”La ea în grupă a apărut un caz de COVID”

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

„Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să ma ridic din pat. De aceea, nici nu am fost ieri activă pe Instagram”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram. 

Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu

[Sursa foto: Instagram]

De ce nu mai împart Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu același pat 

Nu, nu este vorba despre niciun divorț sau vreo ceartă, ci pur și simplu de dorința fiicei lor. De când cei doi au devenit părinții Petrei, cea mică a devenit centrul universului lor și, uneori, ambii trebuie să se muleze pe dorințele ei. Ei bine, adesea aceasta vrea să doarmă cu mama ei, iar Cristina Șișcanu trebuie să-și lase soțul singur, în dormitor, și să doarmă cu fiica ei.

Citeste si: Ce rugăminte a avut micuța Petra pentru părinții ei Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. I-a emoționat pe toți: ”Să crească un bebeluș”

Cristina Șișcanu: Petra, mă culc cu tati?

Petra: FIGA (înseamnă „ciuciu' din rusă), nu îți dau voie!

Cristina Șișcanu: Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă!??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă???

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu, probleme în căsnicia cu Mădălin Ionescu?! A primit un mesaj incredibil: ”Nu mai strălucești ca înainte”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai împart același pat! „Să știți ce vă așteaptă!” De ce nu mai dorm împreună

Cererea în căsătorie a Cristinei Șișcanu întrece orice imaginație! Detalii incendiare: „Mădălin era gol în dormitor și...”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o tragedie! Punctul de referință al epocii noastre a murit

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies