Cristina Șișcanu i-a șocat pe toți la Bravo, ai stil! Celebrities ”A venit fără chiloți”

Cristina Șișcanu a avut o prezență extrem de sexy, în ediția de miercuri, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cristina Șișcanu a reușit să-i uimească pe toți cu ținuta sa, în ediția de miercuri, 18 martie 2020 de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a purtat o fustă extrem de strâmtă, care era în părți prinsă în șireturi, lăsându-i acesteia o bună parte din coapsă la vedere. Și cum de pe picior până în talie, Cristina Șișcanu era acoperită doar de câteva fire de ață, era clar pentru toată lumea că aceasta nu purta lenjerie intimă. Cea care a spus primul acest lucru a fost Raluca: ”A venit fără chiloți”, a spus aceasta, iar Ilinca Vandici a completat că acest lucru ”se vede de la o poștă”.

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la Bravo, ai stil! Nervii vedetei au atins cote maxime

fara descriere

Crsitina Șișcanu și-a explicat ținuta extrem de sexy prin faptul că încă de la prima sa apariție la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu i-a spus că o vrea sexy, iar ea i-a promis juratului că va ieși ”din zona ei de confort”.

Citeste si: De ce ii e cel mai frica Ralucai Badulescu in criza coronavirus: "Eu sunt in stare sa mananc si peretii!"

fara descriere

De altfel, Botezatu chiar a apreciat acest lucru, i-a plăcut fusta, așa că Șișcanu a primit de la el o steluță.

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarații neașteptate la Bravo, ai stil! Celebrities: "Nu dorm cu soțul"

fara descriere

Cum a reacționat Cătălin Botezatu cțnd a văzut-o pe Cristina Șilcanu la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu s-a arătat impresionat de faptul că soția lui Mădălin Ionescu este noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. El i-a dat de înțeles Cristinei Șișcanu că o aștepta în competiția de stil, unde el este jurat. Șișcanu chiar l-a întrebat dacă el și-a dorit ca el să o vadă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Ți-ai dorit să vin aici?”, l-a întrebat Cristina Șișcanu.

fara descriere

Cătălin Botezatu, în stilul său, a lăsat misterul să planeze și i-a replicat: ”Nu pot să spun mai multe. Ești femeie măritată. Mai ales că pe soțul tău îl admir, îmi e drag. Mai ales cu bustiera asta cu care ai venit astăzi, ce să zic: bine ai venit! Și ține-o tot așa din puctul ăsta de vedere”, a zis Cătălin Botezatu făcând un semn ce demonstra că se referă la faptul că Șișcanu își scoate sânii în evidență.

Apoi, juratul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” i-a explicat Cristinei Șișcanu că își dorește să nu o vadă doar sexy în emisiune, pentru a nu se interpreta. ”Va trebui să adopți toate stilurile vestimentare posibile și imposibile”, a încheiat Cătălin Botezatu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate