Cristina Siscanu: “M-a cuprins o durere insuportabila!”

Cristina Siscanu Ionescu, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”, difuzata la Kanal D, isi administreaza singura tratamentul de vindecare pentru entorsa.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIn urma cu noua zile, vedeta Kanal D a facut entorsa cu ruptura de ligamente. De atunci, Cristina este nevoita sa urmeze un tratament, bazat pe anticoagulante, injectii pe care si le administreaza singura.

“Totul s-a intamplat in urma cu mai bine de o saptamana in timp ce imi vedeam linistita de treburile zilnice, in curtea casei noastre. La un moment dat, am calcat gresit cu piciorul stang. Pe moment nu mi s-a parut ca este grav, deoarece mi-am putut continua treaba fara probleme. Noaptea, insa, m-a cuprins o durere insuportabila! Piciorul mi se umflase, asa ca m-am prezentat, urgent, la medic. Timp de 21 de zile trebuie sa fac anticoagulante injectabile pe care mi le administrez singura, in burta, in fiecare dimineata”, marturiseste vedeta.fara descriere

Cristina Siscanu Ionescu prezinta, alaturi de Mircea Solcanu, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate