Cristina Șișcanu, schimbarea de look care l-a lăsat fără cuvinte chiar și pe soțul ei: „Nu știam cine vine spre mine așa...”

Cristina Șișcanu și-a uimit fanii și soțul cu schimbarea uimitoare de look pe care a făcut-o chiar astăzi!

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cristina Șișcanu, concurenta „Bravo, ai Stil! Celebrities” a făcut p o schimbare de look care l-a lăsat mască până și pe soțul ei.

Citeste si: Mădălin Ionescu, victima rețelelor de prădători sentimentali prin metoda Catfish! ”Sunt grupări criminale care mi-au furat identitatea”

Cristina Șișcanu, apariția care l-a lăsat fără cuvinte pe soțul ei: „Nu știam cine vine așa...” 

Concurenta show-ului de la Kanal D moderat de Ilinca Vandici a apărut în fața fanilor și a soțului ei cu o culoare a părului ceva mai îndrăzneață. Mai exact, violet. Atât fanii de pe Instagram cât și soțul ei, Mădălin Ionescu, s-au arătat încântați de schimbarea de look la care a recurs Cristins Șișcanu, însă asta nu va dura mult pentru că nu este decât o perucă.

fara descriere

Citeste si: Trecutul neștiut al Lolei de la Survivor România! Războinica a dansat în urmă cu 10 ani în Coreea și s-a sărutat pe gură cu o femeie

„Iubi, nu te-am recunoscut când veneai spre mine și nu știam cine vine așa hotărâtă spre mine. Eram singurel aici... m-am emoționant. M-am emoționat pentru că mi-am dat seama că îți stă bine în orice ipostază și că chiar arăți senzațional. O să te vopsești așa?”, a spus Mădălin Ionescu.  

fara descriere

Citeste si: Cea mai comentată fotografie a Cristinei Șișcanu! De ce a stârnit un adevărat război între fani

„Nu, mai bine port peruci”, a răspuns și Cristina Șișcanu. 

„Serios?”

„Da!”, a fost răspunsul vehement al Cristinei Șișcanu.

Fanii s-au arătat foarte încântați de look-ul Cristinei, dar au fost și unii mai răutăcioși care nu s-au putut abține de la comentariile acide: „Dragă, să înțeleg după fotografiile postate vrei să părăsești căminul conjugal . . . .ciudat”, a fost comentariul unei internaute. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate