Cristina Stamate a comentat reactia uimitoare a Magdei Catone la aflarea decesului lui Serban Ionescu: "Te transformi in robot cand ai de pregatit o inmormantare"

Serban Ionescu si Magda Catone s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Imposibila iubirea". Cam asa a fost si relatia lor in ultimii ani de casnicie. ##VIDEO3673##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Actorii Cristina Stamate, Mircea Anca si Claudiu Bleont au comentat, in platoul WOWbiz, destinul tragic al lui Serban Ionescu, dar si reactia uimitoare avuta de Magda Catone la auzul vestii ca cel poreclit "Pelicanul" a decedat, care v-a fost prezentata in exclusivitate de WOWbiz.ro.

fara descriere

"Ceea ce ne uneste este si ceea ce ne desparte - moartea. Suntem cu totii pasageri si trecatori in aceasta viata. Plecarea lui Serban a insemnat pentru toti foarte mult. Si suferinta l-a luminat pe Serban. Cred ca Magda a fost expusa de multe ori pe nedrept", a declarat Claudiu Bleont.

"Iertati-ma, dar cred ca moartea lui Serban ne-a invatat un lucru extraordinar: sa ne bucuram de iubire. Sa traim asa cum a trait el, ca un hoinar. El a trecut dincolo cu demnitate. Serban va trai mereu prin rolurile lui. Mie mi s-a spus ca am sanse de 0,02% sa traiesc, dar am pornit la lupta. Durerea iti tulbura mintile. Ne cramponam prea mult de acest divort. Ce leaga Dumnezeu, nu poate omul sa desparta", a spus si Mircea Anca.

"Nu sunt aparatorul nimanui. Aprind o candela cu sufletul in onoarea unui minunat actor. Se spune ca nu e bine sa cunosti artistii indeaproape, pentru ca sunt si ei oameni. Eu o inteleg foarte bine pe Magda Catone. Eu am organizat totul pentru moartea tatalui si al mamei mele. Te transformi in robot ca sa organizati cele necesare pentru inmormantare", a marturisit si Cristina Stamate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate