Cristina Țopescu a făcut-o praf pe Viorica Dăncilă, după ce a văzut ce ținută pompoasă și-a ales pentru o vizită în țară: „Câtă minte să ai?”

Ținuta alesă de Viorica Dăncilă într-una dintre cele mai recente vizite în țară au atras critici dure. Ce a spus jurnalista Cristina Țopescu despre alegerea premierului.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Viorica Dăncilă a mers într-o vizită în comuna Bogați, județul Neamț. Președintele PSD a ales o ținută scumpă, formată dintr-o rochie Fendi și o broșă Chanel. Combinația pe care a ales-o a atras criticile jurnalistei Cristina Țopescu, căreia i s-a părut exagerat că premierul îmbracă ținute de mii de euro, sumă colosală pentru oamenii cu care stă de vorbă în vizitele pe care le face prin țară.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Cream la jumătate de an după participarea la Ferma! ”M-am simțit ca la pușcărie”

Cristina Țopescu, mesaj dur pentru Viorica Dăncilă

„MĂI, CONSILIERILOR DE IMAGINE AI VEORICĂI, MAI TRĂIȚI? Nu-mi place să mă leg de cum se îmbracă oamenii, nu-s vreo specialistă și gusturile, oricum, nu se discută. Plus că am văzut oameni cu o grămadă de calități îmbrăcați lamentabil, pentru că nu-i interesează hainele pur și simplu. Și-i înțeleg. Pe mine mă lasa rece, de exemplu, hainele de firmă, mi se par un snobism și încă unu’ foarte costisitor.

Dar să te duci în campanie, unde te întâlnești cu oameni saraci, cu rochie Fendi si broșă Chanel, cam câtă minte să ai?! L-am auzit la Digi pe Florin Negruțiu în ce firme era Veorica îmbrăcată azi, că eu habar n-am sa recunosc o rochie Fendi. Cum să te duci așa gătită, pe tocuri, cu genuțe false și tot tacâmul la oamenii ăia amărîți, cum?

Hai că poate cocul ăla înțepenit în fixativ, de pe vremea tovarășelor din comunism, nu șochează, că au văzut destule pâna-n ’89 cei mai puțin tinerei, dar cu miile alea de euro pe ea, cum i-o fi? Nu știu oamenii ce firme-s alea, așa e, dar știe ea. Cum s-o simți ? Mai dragi consilieri de imagine, c-oți fi pe acolo si d-ăștia, faceți-i doamnei niște ținute de campanie mai simple, mai normale, i-ar și sta mai bine, n-ar mai fi nici așa înțepenită, s-ar mișca mai ușor, ar fi și dânsa mai zglobie, zău așa!?”, a scris fiica lui Cristian Țopescu pe rețelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate