Cristina Țopescu a ieșit la o cafea cu un bărbat, a doua zi după Crăciun! Cine este omul care a văzut-o ultima oară în viață și ce i-a spus vedeta?

Ultima persoană care a văzut-o în viață pe Cristina Țopescu este patronul postului de televiziune la care aceasta lucra.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cristina Țopescu a fost văzută ultima dată în viață în a doua zi de Crăciun, atunci când s-a întâlnit la o cafea cu fostul ei șef. Alexandru Răducanu, patronul postului de televiziune Canal 33 pare să excludă varianta suicidului, spunând că aceasta era ”preocupată dar ok”.

”Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

Citeste si: Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică Junior, care atunci când erau iubiți a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public”

Citeste si: BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris Alexandru Răducanu pe contul lui de socializare.

Bursă cu numele Cristinei Țopescu

Patronul Canal 33 a anunțat că va înființa ”Bursa de Jurnalism Cristina Țopescu” cu un grant de 3.000 euro, care se va acorda anual unui student la Jurnalism. ”Grantul va fi folosit de câștigător pentru a realiza un material jurnalistic video de tip interviu-reportaj, pe teme de implicare socială / activism social, iar materialul va fi difuzat pe Canal 33 în cadrul unei ediții speciale”, a anunțat ieri Alexandru Răducanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Ipoteză șoc lansată de anchetatori în cazul morții Cristinei Țopescu! Se caută substanțe periculoase! Procurorul de caz a cerut necropsia câinilor morți! Vrea să afle de ce au...

Când a fost de fapt ultima apariție publică a Cristinei Țopescu! ”Plângea” FOTO

Mesajul dureros postat de Ștefan Bănică Jr. după ce a aflat că marea lui iubire, Cristina Țopescu, a murit

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de duminica, 20 septembrie- Vezi emisiunea Online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies