Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

Cristina Țopescu nu se mai regăsea în televiziune de ceva vreme iar în urmă cu doi ani și jumătate a vrut să plece din țară pentru a urma o carieră universitară.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a lucrat toată viața în televiziune, însă în ultimii ani, aceasta s-a regăsit din ce în ce mai puțin în formatele actuale. Pentru că nu mai era tânără și pentru că avea propriile păreri, pe care le susținea cu tărie, vedeta a început să fie ocolită de producători.

Cristina Țopescu

După ce a părăsit trustul Intact, Cristina Țopescu a aplicat pentru un job în Italia. Ea s-a înscris la un concurs organizat de Institutul Limbii Române pentru a merge în Peninsulă pentru un an, cu scopul de a preda un curs de ”Limbă, cultură și civilizație românească”, un proiect dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educației din România și alte State din Uniunea Europeană.

Cristina Țopescu

Obiectivul cursului era acela de a preda un curs opțional elevilor înscriși în unități de învățământ din Belgia, Italia sau Spania. Pentru anul universitar 2017-2018, 6 persoane s-au înscris la concurs pentru a preda în Italia. Dintre acestea, 4 s-au prezentat și au fost admise, iar printre candidații absenți s-a numărat și Cristina Țopescu.

Citeste si: Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

Citeste si: Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică Junior, care atunci când erau iubiți a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public”

Citeste si: BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

De ce s-a răzgândit Cristina Țopescu?

Cristina Țopescu

Cel mai probabil, fiica lui Cristian Țopescu a fost împiedicată să plece din România de starea precară de sănătate a tatălui său, care a și decedat în mai 2018, dar și de responsabilitatea pe care și-o asumase pentru patrupedele cărora le oferea un adăpost. Ea a rămas în țară și s-a angajat la un post de televiziune cu profil economic, acolo unde a lucrat până la finalul vieții.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate