Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

Cristina Țopescu nu se mai regăsea în televiziune de ceva vreme iar în urmă cu doi ani și jumătate a vrut să plece din țară pentru a urma o carieră universitară.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cristina Țopescu a lucrat toată viața în televiziune, însă în ultimii ani, aceasta s-a regăsit din ce în ce mai puțin în formatele actuale. Pentru că nu mai era tânără și pentru că avea propriile păreri, pe care le susținea cu tărie, vedeta a început să fie ocolită de producători.

După ce a părăsit trustul Intact, Cristina Țopescu a aplicat pentru un job în Italia. Ea s-a înscris la un concurs organizat de Institutul Limbii Române pentru a merge în Peninsulă pentru un an, cu scopul de a preda un curs de ”Limbă, cultură și civilizație românească”, un proiect dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educației din România și alte State din Uniunea Europeană.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Obiectivul cursului era acela de a preda un curs opțional elevilor înscriși în unități de învățământ din Belgia, Italia sau Spania. Pentru anul universitar 2017-2018, 6 persoane s-au înscris la concurs pentru a preda în Italia. Dintre acestea, 4 s-au prezentat și au fost admise, iar printre candidații absenți s-a numărat și Cristina Țopescu.

Citeste si: Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

Citeste si: Costin Mărculescu îl acuză pe Ştefan Bănică Jr că i-a făcut viaţa un iad Cristinei Ţopescu: „Nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă Ştefan Bănică Junior, care atunci când erau iubiți a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public”

Citeste si: BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

De ce s-a răzgândit Cristina Țopescu?

Cel mai probabil, fiica lui Cristian Țopescu a fost împiedicată să plece din România de starea precară de sănătate a tatălui său, care a și decedat în mai 2018, dar și de responsabilitatea pe care și-o asumase pentru patrupedele cărora le oferea un adăpost.

Ea a rămas în țară și s-a angajat la un post de televiziune cu profil economic, acolo unde a lucrat până la finalul vieții.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri! Cenușa prezentatoarei TV va ajunge la mama ei

Cristina Țopescu, disperată în ultimul ei apel telefonic: „Nu mai pot să respir, mi se încleștează maxilarul"

Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies