Cristina Topescu desfiinteaza jandarmii de la protestele din data de 10 august. Vezi ce spune despre cazul jandarmeritei agresate. "Marionete, oameni de paie"

Cristina Topescu, atac dur la adresa jandarmilor de la proteste. Jurnalista e revoltata.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jurnalista Cristina Topescu a semnat un text dur la adresa Jandarmeriei dupa incidentele violente care au avut loc la mitingul Diasporei de pe 10 august, criticand faptul ca fortele de ordine nu au tinut cont de faptul ca printre protestatari se aflau multi oameni pasnici, inclusiv femei si copii. 

Cristina Topescu i-a catalogat pe jandarmii care au ranit protestatari pasnici drept „marionete si oameni de paie manevrati de sefi vanduti unei puteri trecatoare“, declarandu-se socata de atitudinea fortelor de ordine. Amintim ca dupa ciocnirile violente din Piata Victoriei, 452 de persoane, inclusiv jandarmi, au necesitat ingrijiri medicale, potrivit adevarul.ro

Nu mai aveti demnitate! Nu mai aveti onoare!“ „Uitati-va si voi la voi si intrebati-va daca mai aveti suflet, daca mai aveti constiinta si daca va iubiti tara. Tara înseamna oamenii ei, Romania inseamna romani, voi sunteţi romani, ce sunteti? Dar oameni mai sunteti? Sau sunteti niste masini monstruoase de impartit pumni, si bastoane, si gaze? Nu va pasa nici cand femei sau copii cad sub atacurile voastre demente. Sunteti niste marionete, niste oameni de paie, manevrati de sefii vostri vanduti unei puteri trecatoare. Nu mai aveti demnitate, nu mai aveti niciun Dumnezeu! Actionati si executati ordine in confruntarea cu huliganii, dar cu oamenii pasnici ce-ati avut? Emigrati voi, cei care n-aveti niciun dram de respect pentru romani, plecati voi in locul romanilor nostri care muncesc si indură umilinte prin tari straine pentru ca tara lor nu le ofera dreptul la o viata decenta. Plecati si traiti si voi viata lor grea. Nu mai aveti onoare, jandarmi (romani), v-ati perdut-o si niciun ordin din lumea asta nu va spala rusinea!“, a scris Topescu pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate