Cristina Topescu pleaca de la Prima TV! VEZI ce emisiune va prezenta si unde - Nu te asteptai la mutarea asta

Dupa mai bine de un deceniu in care a prezentat stirile principale la Prima TV, Cristina Topescu s-a transferat la Antena 3 unde va prezenta, incepand de sambata, emisiunea „Dincolo de stiri cu Cristina Topescu”.

Distribuie pe:

fara descriereEa urmeaza sa modereze o emisiune ce va dezbate stirile zilei, alaturi de invitati cunoscuti. Este vorba de productia “Dincolo de stiri cu Cristina Topescu“, ce va fi difuzata, timp de o ora, incepand cu acest weekend.

“Intotdeauna, de cate ori am facut o stire, am avut sentimentul ca ar mai fi fost atatea de spus. Am cultul detaliului (poate prea mult uneori), nu scriu foarte concis (filoloaga fiind), asa ca facerea unei stiri a fost pentru mine, de cele mai multe ori, o mica «suferinta». Nu aveam timp sa intru in profunzimea ei, sa ma duc la cauze si nici la efecte, cu toate fatetele lor. Ei, acum, imi vad visul cu ochii! Pot face materiale mai lungi in emisiunea «Dincolo de stiri» decat atat cat pot sa fac intr-un jurnal de stiri. Emisiunea mea va include reportaje, filmate si scrise de mine, montate de producatoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate in sensul ca eu merg pe teren si le fac, pentru ca imaginea sigur ca e semnata de colegii mei, cameramanii, al caror rol in acesta emisiune este extrem de important. Voi avea si invitati in platou, va exista deci si segmentul de talk-show”,
a declarat Cristina Topescu, conform ADPM. Stirile de la Prima TV sunt prezentate acum de Melania Medeleanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate