Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii că va face o crescătorie de porci în curtea casei în care îşi ţinea câinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliţie!

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii cu care nu se înţelegea din cauza câinilor săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii din Baloteşti, acolo unde locuia. Vedeta creştea mai mulţi câini în curte, dar vecinii au reclamat, în mai multe rânduri, că aceştia fac mult zgomot şi un miros insuportabil. Până la urmă, Cristina a vândut casa şi s-a mutat într-o altă vilă. “Baloteştiul respiră aer curat! Cristina Ţopescu a plecat din cartierul Baloteşti, judeţul Ilfov, cu tot cu haita de câini, după ce vecinii au făcut tot felul de demersuri la autorităţi, deranjaţi fiind de mirosul de fecale şi urină provenite de la animalele pe care Ţopeasca le îngrijea în propia casă. După ce disputa cu foştii vecini a luat sfârşit, se pare că vedeta TV îşi îndreaptă acum atenţia către senatorul Iulian Urban, supărată că acesta susţine cauzele cetăţenilor care au făcut reclamaţii, ameninţându-l pe acesta că va răspunde în faţa legii pentru „minciuni”, scria atitudineaonline.ro. (vezi cum au găsit-o vecinii pe Cristina Ţopescu)

Citeste si: Mesajul dureros postat de Ștefan Bănică Jr. după ce a aflat că marea lui iubire, Cristina Țopescu, a murit

Citeste si: Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Mama Cristinei Țopescu trăiește! Casa bătrânei este plină cu fotografii din tinerețe FOTO

„Cristina Ţopescu şi-a luat cele 100 de „jucării” şi s-a mutat din Baloteşti, unde nimeni nu o mai vroia. Săptămânalul „Atitudinea” a scris, într-unul dintre numere anterioare, despre mărinimia prezentatoarei tv şi pasiunea ei nebună pentru animalele de stradă pe care le-a adunat şi le-a „cazat” în propria locuinţă. Cei peste 100 de căţei ofereau un spectacol gratuit vecinilor vedetei, care nu-i lăsa pe aceştia să se odihnească şi care erau nevoiţi să inspire aer îmbibat cu miresme de fecale şi urină. Ţopescu şi-a luat angajamentul în faţa poliţiştilor din Ilfov că va părăsi locuinţa cu tot cu patrupezi, încă din luna martie, însă abia zilele trecute aceasta a luat atitudine. „De câteva zile, nu mai latră nimeni în zonă, ies cu familia în curte şi parcă nu îmi vine să cred că, în sfârşit, simţim beneficiile vieţii la curte, deşi ne-am mutat de mai bine de un an în Baloteşti. Aceasta acţiune ar trebui apreciată la adevărata ei valoare de toţi oamenii rezonabili, care ar trebui să lase deoparte ambiţiile politice atunci când este vorba de comunitatea în care trăieşte”, scrie un fost vecin al Cristinei Ţopescu pe site-ul iulianurban.ro". s-a mai scris despre scandal.

Cristina Ţopescu a murit. Vecinii nu au mai văzut-o de 3 săptămâni

„Supărată foc, Ţopeasca ameninţă însă pe acelaşi site, ca replică adusă senatorului Iulian Urban, că va aduce în locul ei un ţigan, iubitor de...porci, care-şi va face o crescătorie. „Eu, dacă mă mut, o fac pentru că vând casa, nu din motive de câini. Minţiţi cu neruşinare, n-am avut niciodată sute de câini şi dacă mai continuaţi cu minciunile astea, veţi răspunde, vă asigur! Apropo, sunt în negocieri pentru vânzarea casei cu un domn de etnie romă, pasionat de manele şi de porci, intenţionează să facă o crescătorie de porcuşori drăgălaşi de toată mândreţea în curtea casei”, a spus Cristina Ţopescu pe site-ul senatorului.”, s-a mai relatat despre caz.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate