Cristina "Uni-k", amenintata cu moartea de fostul iubit! "Mi-e rusine de parintii mei sa povestesc toate nefericirile mele"

Cantareata care a activat ani buni sub numele de Uni-k este in scandal cu fostul ei iubit. Cristina Darha s-a iubit circa 12 ani cu impresarul ei, Stelian Nanian, insa relatia s-a deteriorat in timp si au ajuns sa se desparta.

Distribuie pe:

fara descriereArtista nu a scapat de batai de cap nici dupa despartire, pentru ca barbatul o sicana si o ameninta in permanenta.

„Era şi impresarul ei şi le mergea bine împreună, dar, în timp, lucrurile s-au deteriorat. Ea voia să facă mai mult în plan muzical, el considera că nu mai e cazul şi scandalurile porneau întotdeauna când Cristina încerca să ia singură decizii. De fiecare dată, cearta se sfârşea cu ameninţări şi cu dorinţa lui Bebe (Stelian Nanian – n.r.) ca ea să părăsească apartamentul. Casa a fost luată din banii câştigaţi împreună, dar actele sunt făcute doar pe numele lui”, a declarat o persoana care o cunoaste bine pe Uni-k.

„Sătulă de atâtea certuri, jigniri, ameninţări şi neîmpliniri profesionale, Cristina a cedat şi, după o astfel de ameninţare, şi-a strâns câteva haine, laptopul cu piesele şi a plecat. A renunţat la visul de a îmbrăca rochia albă de mireasă, a renunţat să mai spere că, într-o zi, el va termina cu manipulările. Îi repeta frecvent că fără el nu e bună de nimic şi că doar datorită lui a cunoscut celebritatea”
, a completat sursa.

Cristina Darha a trecut prin clipe groaznice, insa a refuzat sa mearga la politie, in ciuda sfaturilor pe care le primea de la prieteni.

„Atât pe numărul ei de telefon, cât şi pe cel al prietenelor ei era ameninţată de Bebe, de pe diverse numere de cartele telefonice. La un moment dat, chiar în acest an, ea a postat şi pe contul ei de socializare un număr de telefon, spunând că e hărţuită. Printre mesajele pe care le primea erau inclusiv ameninţări de genul că ar trebui să aibă grijă pentru viaţa ei, că ar putea da o maşină peste ea sau că ar putea fi desfigurată… Prietenii au sfătuit-o întotdeauna să facă plângere la poliţie, dar ea renunţa pentru că, a doua zi după astfel de ameninţări, primea mesaje împăciuitoare de la acelaşi bărbat. A refuzat chiar şi să-l dea în judecată pentru a nu isca un scandal imens în jurul acestei poveşti. A fost traumatizată şi şi-a pierdut încrederea în ea, dar cu ajutorul cărţilor motivaţionale a reuşit să se mobilizeze şi chiar să intre într-o nouă relaţie”,
a explicat apropiatul ei pentru Ring.

Cristina nu a vrut sa comenteze informatiile, marturisind ca nu vrea ca parintii ei sa afle prin ce a trecut.


„Ce pot să zic?! Sunt dezamăgită de cei care v-au spus lucrurile astea. Poate că eu m-am destăinuit prietenilor cu inima deschisă când am avut probleme, dar niciodată n-am vrut ca viaţa mea privată să devină un subiect de presă. Mi-e ruşine de părinţii mei să povestesc toate nefericirile mele. Nu vreau să comentez, dar vreau să spun doar atât: încă mai aştept ca fostul meu iubit să fie bărbat"
, a explicat ea.

Stelian Nanian a confirmat ca ar exista anumite SMS-uri, dar este convins ca acestea nu vor ajunge in presa.

„Nu infirm, dar nici nu confirm... Chiar dacă există (mesaje de ameninţare – n.r.), au fost între doi oameni care au stat 11 ani împreună. Nu cred că va arăta SMS-urile dintre mine şi ea pentru că nu-i va face plăcere”, a declarat el.

Fostul iubit al Cristinei Uni-k nu vrea ca relatia lor sa devina un subiect de presa.

„Probabil Cristinei i-am trimis nu doar sms-uri, ci şi un buchet de flori, eu vă spun că n-am mai văzut-o. Am învăţat-o pe Cristina că în toate chestiunile acestea legate de presă trebuie să fii cât mai discret dacă vrei să faci carieră. Dacă nu, te duci şi te faci Simona Sensual sau Bianca Rus. Dacă vrei să cânţi până la 80 de ani, îţi ţii imaginea de artis", a mai punctat Stelian Nanian.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate