Criticată permanent, Cristina Șișcanu a izbucnit: ”Aș vrea să le zic acelor mămici perfecte că...”

Cristina Șicanu n-a mai rezistat și a vorbit despre criticile pe care le primește pe contul ei de socializare.

Distribuie pe:

Cristina Șișcanu a postat un filmuleț cu o seară romantică între ea și Mădălin Ionescu, în camera de hotel, după ce fiica lor s-a culcat. Filmulețul a stârnit un val de critici din partea internauților și mai ales a ”acelor femei”, așa cum spune Cristina. Soția lui Mădălin a decis să reacționeze într-un alt video, în care explică cum stau lucrurile din punctul ei de vedere.


In articol:

fara descriere

”Ca de fiecare dată se nasc tot felul de comentarii, de critici, deși foarte mulți dintre voi, cei care mă urmăresc, mă apreciați. De exemplu acum, am părul răvășit, nu sunt machiată și am și niște pete de la soare. Din nou vor sări acele femei și vor arunca cu noroi, cuvinte grele, etc. Nu mă voi lăsa și voi lupta până când voi reuși să schimb mentalități și să învățăm să fim liberi în gândire, toleranți și mult mai împăcați cu noi înșine. (...)

De exemplu, am postat acel filmuleț cu soțul în camera de hotel, la mare, când Petra a adormit... Vai, unii îmi spuneau că sunt beată – total neadevărat. Și chiar dacă aș fi fost, nu era o problemă, nu este incriminată această stare, de lege. Dar nu e cazul, nu beau alcool.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Petra se culcă foarte târziu

fara descriere

Eram după o zi foarte obositoare, Petra nu a vrut să doarmă în mașină, în aceeași zi făcusem bagajele, mă trezisem foarte devreme și din cauza asta eram puțin așa... Și eram foarte stresată să nu se trezească Petra, întrucât ni s-a mai întâmplat ca Petra să se culce mai devreme.

Și spun ”mai devreme” pentru că unele mămici, mămicile alea perfecte își țin copiii într-un regim de soldat, așa. Nu le învinuiesc, e foarte bine că fac lucrul acesta, mi-ar plăcea și mie ca Petra să aibă un regim din acesta bine pus la punct. Și ea are un regim, doar că este puțin atipic.

Citeste si: Gică Hagi i-a spus fiicei sale că nu înţelege meseria de actor: „Trebuie să te descurci singură”

Vai, cum de am spus eu că Petra s-a culcat la 11 și este devreme. Da, de la 1 an și ceva, Petra se culcă foarte târziu. Eu nu sunt de părere că trebuie să-i impun copilului niște lucruri în mod obsesiv. Sunt convinsă că de la sine se vor schimba niște lucruri. Ea se culcă foarte târziu, undori și la ora 1 dar doarme 10-12 ore”, a spus Cristina Șișcanu pe contul ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate