Criza COVID-19! Asul din mâneca lui Putin. Secretul deținut de Rusia îi tulbură pe americani. De ce a făcut CNN un amplu reportaj

Rusia a reușit să înregistreze o rată mai mică a îmbolnăvirilor cu coronavirus, chiar mai mică decât România, deși are o populație de 146 milioane locuitori.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Rusia raportase până ieri 658 de îmbolnăviri cu coronavirus și un singur mort, una dintre cele mai bune medii din lume dacă raportăm la populația de 146 milioane locuitori. Unde mai pui faptul că Rusia are graniță directă cu China. Numărul de îmbolnăviri este în creștere (163 cazuri noi în 24 de ore) însă și așa este mai mică decât în România (906 cazuri, 13 morți). Să nu mai vorbim de comparația cu Statele Unite, care a depășit 50.000 de îmbolnăviri cu COVID-19.

Ce îi frământă pe americani. Ce a descoperit CNN despre Rusia și Putin

Care este secretul lui Vladimir Putin? Jurnaliștii de la CNN scriu că Rusia a fost printre primele state care au luat în serios pericolul coronavirusului și în timp ce alți lideri mondiali priveau la televizor situația din China, Putin a dat ordin ca granița cu China, care măsoară peste 4.000 km să fie închisă în totalitate. Acest lucru s-a întâmplat pe 30 ianuarie și tot atunci s-au înființat primele centre de carantinare. Aceste măsuri au dus, spun specialiștii, la încetinirea ritmului de răspândire a virusului.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate