Criză politică în Moldova! A căzut Guvernul Maia Sandu: „Astăzi cei speriaţi sunt mai mulţi”

Criză politică în Republica Moldova după ce a căzut guvernul Maia Sandu, în urma votului pentru moțiunea de cenzură depusă de pro-ruși.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

63 de parlamenatari dintre cei 101 au votat moțiunea de cenzură depusă de PSRM. 

Citeste si: Primele imagini cu Liviu Dragnea fără mustață! Cum arată după 5 luni de închisoare

Citeste si: Lovitură dură pentru Clanul Corduneanu! În 24 de ore au fost săltați doi membri importanți ai clanului de interlopi

Citeste si: Accident grav în Dâmbovița! Un porc mistreț a spulberat parbrizul unei mașini provocând pagube uriașe

Criză politică în Moldova! Guvernul condus de Maia Sandu a căzut în urma votării moțiunii de cenzură

Şedinţa parlamentară a început marţi, la ora 10:00, la aceasta fiind prezenţi 93 de deputaţi. Prim-ministrul în exerciţiu, Maia Sandu, a luat cuvântul în faţa membrilor Camerei Deputaţilor, afirmând că socialiştii „aruncă pietre în Guvern fără motive”, reiterând faptul că guvernarea Executivului de la Chişinău este una „cinstită” în raport cu cetăţenii moldoveni, informează Mediafax. 

„Din discursurile Dvs. am înţeles că sunteţi împotriva justiţiei, împotriva oamenilor. Măcar nu aveţi curajul să vă asumaţi răspunderea pentru acest vot. Noi am creat o majoritatea parlamentară pentru a salva oamenii de sărăcie. Voi vreţi să vă salvaţi averile şi palatele. Cred că aici sunt şi din cei care nu doresc să participe la jocuri murdare. Îmi pare rău că vă lăsaţi folosiţi că nu opuneţi rezistenţă celor speriaţi. Astăzi cei speriaţi sunt mai mulţi. Ei iau în derâdere onestiatea, moralitatea. Când au văsut că noi nu mergem la şarlatanii, că nu ne pot corupe, s-au sfătuit cum să scape de noi. Aţi decis să scăpaţi de noi când am adus bani în ţară, când am deschis uşile.  Vreţi să continuaţi schemele nestingherit, iar noi vă punem piedici. Pentru că vreţi să nu vă dea nimeni peste mâini, când furaţi.”, a spus Maia Sandu, conform Publika. 

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a înaintat vineri, pe 8 noiembrie, o moţiune de cenzură asupra Guvernului lui Maia Sandu, ca urmare a iniţiativei acestuia de modificare a Legii procuraturii. Ca răspuns la acest demers, Maia Sandu a transmis avertismente legate de consecinţele unei posibile căderi a Guvernului de la Chişinău.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate