Cronica scandalurilor de la Exatlon! Care au fost cele mai tensionate momente din show-ul fenomen al anului 2018!

Exatlon este un show creat pentru a pune la încercare limitele concurenţilor şi a generat extrem de multe controverse provocate de cele mai multe ori chiar de aceştia. Iata o listă a celor mai mari scandaluri de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nici nu începuse bine sezonul 1 că între două concurente rivale a izbucnit un scandal uriaş. S-a întâmplat în timpul unui meci de fotbal între Faimoşi şi Războinici, atunci când Anca şi Claudia Cream s-au luat la ceartă. ”Eşti proasta satului. Şi la joc, în general”, i-a spus atunci Claudia rivalei sale.

Claudia Pavel a fost în mijlocul unui alt scandal la Exatlon, de data aceasta unul sentimental. Cătălin Cazacu a fost părăsit de iubita lui din România după ce aceasta a ajuns să creadă că pilotul s-a îndrăgostit de coechipiera lui. Între Cazacu şi Cream nu s-a ”concretizat” nimic după încheierea Exatlonului, iar sportivul s-a îndrăgostit apoi de prezentatoarea Ilinca Obădescu.

Giani Kiriţă s-a certat şi el destul de rău, ba chiar ar fi fost la un pas de bătaie cu Ion Oncescu, după ce acesta le-a luat apărarea fetelor din camp. La acel moment, Kiriţă le-a acuzat pe Anca şi pe Diana Bulimar că au nominalizat-o pe Claudia Pavel la eliminare.

Giani Kiriţă a fost pe punctul de a declanşa un scandal internaţional, după ce a aruncat cu nisip într-un atlet din Turcia, la un meci internaţional. Până la urmă cei doi s-au împăcat, iar Kiriţă a devenit unul dintre favoriţii turcilor, mai ales că aceştia îl ştiau de pe vremea când juca fotbal acolo.

Finala primului sezon al Exatlon 1 a fost extrem de contestată în mediul online. Fanii războinicilor, mai mulţi şi mai vocali, n-au primit prea bine vestea că Ionuţ a pierdut prin televoting în faţa lui Vladimir Drăghia. Mulţi au susţinut că Vladimir a câştigat doar pentru că a anuţat că donează banii, lucru care s-a şi întâmplat.

În al doilea sezon, Iulian Pîtea a avut un schimb dur de replici cu Mirel Drăgan, care l-a luat de-o parte şi i-a şoptit ceva la ureche. ”A zis că o să mă bată şi m-a strâns de gât”, a spus Pîtea. Mirel a negat că ar fi făcut aşa ceva.

Eliminarea Simiei a fost una cu scandal, în al doilea sezon. Războinica a avut un schimb extrem de dur de replici cu mai toţi colegii, pe care i-a acuzat că sunt cu mai multe feţe. Simi a abandonat la duel şi a refuzat să le strângă mâna celor de acolo, înainte să plece.

What’s Up a fost primul Faimos care a cedat nervos după doar câteva săptămâni. Cântăreţul a fost extrem de irascibil, s-a certat cu colegii şi a plecat pur şi simplu din emisiune.

Roxana Vancea a părăsit şi ea Exatlon, după o ceartă cu Giani Kiriţă. Faimoasa venise relativ recent în emisiune şi reuşise să revigoreze echipa, însă aducerea lui Kiriţă pe post de antrenor a declanşat un scandal uriaş între cei doi. Giani a acuzat-o pe Roxana că nu-şi dă interesul pentru echipă, Vancea i-a spus fotbalistului că nu ştie să-şi motveze echipa, iar în final a părăsit show-ul fără ca momentul să mai fie măcar prezentat la tv.

Finala sezonului 2 Exatlon a declanşat şi el un val de critici pe internet. Fanii au contestat sistemul de departajare între Alin şi Betty care a făcut ca acestuia să-i fie practic imposibil să câştige. Inclusiv Alin s-a arătat extrem de supărat, el susţinând că a fost nedreptăţit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate