Crucea de 5 metri din curtea palatului lui Gigi Becali nu este ortodoxă! Acuzații de ”erezie” la adresa latifundiarului: ”Mai merge des și la Muntele Athos”

Crucea de 5 metri, suflată cu aur, din curtea casei lui Gigi Becali nu este ortodoxă ci... catolică. Dezvăluirea a stârnit rumoare pe site-urile creștine care au preluat informația.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cunoscut drept unul dintre cei mai puternici promotori ai ideilor ortodoxe din spațiul public, Gigi Becali are de 12 ani în curtea palatului său din Aleea Alexandru o cruce neortodoxă. Dezvăluirea a fost făcută în direct de Lucian Bolcaș, la un post de televiziune și preluate de câteva site-uri creștine, cu precădere cele care combat ecumenismul (mișcarea religioasă care urmărește reunirea tuturor bisericilor creștine într-una singură).

Citeste si: Bombă în showbiz! Nepotul lui Gigi Becali, Vasi, și-a refăcut viața la o lună de la divorț! Cu cine s-a cuplat

Citeste si: Spitalul lui Gigi Becali are deja datorii de 2 milioane euro! Gaură uriașă pentru latifundiar EXCLUSIV

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție cutremurătoare: „Casele cu acoperișul roșu pluteau...”

”Aseară la România TV, un domn pe care nu-l știu după chip, explica în emisiunea lui Victor Ciutacu ce consideră că nu este în regulă cu o statuie pe care a văzut-o în curtea lui Gigi Becali. Și sublinia că nu o face pentru a-l critica ci pentru a trage un semnal de alarmă, cum că nu este bine ca puținii ortodocși ce se mai exprimă în spațiul public să promoveze simboluri neortodoxe. Iar Lucian Bolcaș a intervenit și a spus-o pe șleau: este catolică”, scrie site-ul saccsiv.wordpress.ro. Administratorul site-ului explică și care sunt diferențele dintre simbolurile ortodoxe și cele catolice. În primul rând, Biserica Ortodoxă nu admite în cultul său icoane sculptate sau statui. Apoi, în timp ce ortodcșii folosesc în picturile cu Iisus răstignit 4 piroane, la catolici acestea sunt doar 3.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: