"Cruduta si Costea sunt gelosi si posesivi! E marele lor defect!" Vezi ce persoana publica vorbeste despre relatia celor doi!

Dragostea dintre Daniela Crudu si Mihai Costea a razbit in ciuda celor care-au vrut sa-i vada despartiti. Mariana Cojocaru sustine insa ca adevaratul "dusman" al legaturii lor este chiar un sentiment puternic pe care ambii il nutresc.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereSportivul poreclit "Nila" si coprezentatoarea de la "Superbingo Metropolis" se iubesc de aproape trei aniDaniela Crudu si Mihai Costea se iubesc de mai bine de doi ani, in ciuda obstacolelor pe care le-au avut de infruntat si a persoanelor care s-au opus vehement relatiei lor. Si nu in ultimul rand, ambii au facut compromisuri in numele dragostei. Ea a renuntat la postul de asistenta tv la o emisiune nocturna, job pe care sportivul nu-l vedea cu ochi buni. El, la randul lui, a trecut peste cuvantul lui Gigi Becali, care i-a cerut nu o data sa se desparta de model, alegand sa continue relatia cu frumoasa bruneta.

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru sustine insa ca principalul dusman al cuplului este intern si anume gelozia intensa pe care amandoi o resimt. "Ei sunt ambii nascuti in zodia gemeni. Sunt temperamentali, se enerveaza amandoi odata, dar le si trece supararea in acelasi timp. Partea pozitiva este ca se surprind placut si asta intretine o relatie. Au intotdeauna bagajele pregatite. Isi traiesc tineretea...Problema este ca amandoi sunt gelosi si posesivi. Asta e marele lor defect, iar gelozia poate distruge o relatie.  Ar trebui sa fie mai ponderati...", a spus Mariana Cojocaru pentru WOWbiz.ro.fara descriereMariana Cojocaru este un astrolog cunoscut si apreciat

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate