Cu câte femei s-a iubit Mădălin Voicu? Acum trăiește cu o femeie cu 22 de ani mai tânără ca el! ”În tinerețe, aveam un carnețel” VIDEO

Mădălin Voicu a fost numit de presă de-a lungul vremii un cuceritor, știindu-se relațiile sale cu femei mai tinere ca el. Căsătorit de trei ori până acum, Mădălin Voicu, a vorbit mereu deschis despre femeile din viața lui.

Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

Mădălin Voicu a divorțat în 2017 de pictorița Carmen Olteanu, o femeie mai tânără ca el, care i-a dăruit doi băieți, iar acum trăiește cu Adriana, care este cu 22 de ani mai tânără ca el.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Mădălin Voicu a avut parte și de câteva întrebări incomode legate de relațiile sale, la care a răspuns însă cu umorul care-l caracterizează.

Adriana iubita Madalin Voicu
Adriana, iubita actuala a lui Madalin Voicu

Întrebat de ce nu a putut să se oprească la o singură femeie, Mădălin Voicu a izbucnit în râs: ”Viața mea a fost ca o furtună. Să știi că eu nu m-am căsătorit de nevoie vreodată. Singura căsătorie care a fost artificială, acum făcând analiza, istoric vorbind, a fost cu doamna pictoriță, când plecând la Bonn (n.red. a fost propus pentru funcția de consul general) trebuia să fiu un om normal. Amantă? Sună urât, eu nu cred că e așa ușor, e complicat… Bărbații mai scapă așa, dar nu trebuie să fie o amantă, sau o chestie secretă, un concubinaj, un lucru care să devină permanență”, a spus Mădălin Voicu.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

”A devenit, că le-ați luat de nevastă”, a insistat Denise Rifai.

Citeste si: Mădălin Voicu dă de pământ cu Selly, pe canalul lui Cristi Brancu! ”Cântă niște manele și îmbârligă tineretul”! Ironii după scena accidentului regizat

”Tu crezi că între timp nu s-au mai întâmplat lucruri? Cu altele, sigur...mie îmi trebuie o țeavă să mă țin de ea, nu trebuie să fie neapărat nu știu ce fugă de acasă sau trădare...”

”De ce nu v-a ajuns niciodată o singură femeie?”, a continuat Denise Rifai. ”Sunt pofticios”, a spus râzând Mădălin Voicu.

Citeste si: Ca să facă rost de bani, Mădălin Voicu a vândut hainele părinților săi! Dezvăluiri incredibile, la ”Vulturii de noapte”

Mădălin Voicu, despre femeile din viața lui ”Nu-i frumos să zică lumea că mă laud”

Însă tirul întrebărilor legate de femei nu s-a oprit aici. ”Cu câte femei v-ați iubit?”

”Dar tu crezi că eu am ținut numărul? Am avut în tinerețe un carnet în care scriam numele, blondă, brunetă, înaltă, slabă, niște detalii din astea, unele care erau și cu cruciuliță că m-au îmbolnăvit. Aveam o evidență clară, dar pe vreo....Lasă că îți spun după emisiune numărul că nu vreau să, nu-i frumos să faci din treaba asta vreun subiect. Nu-i frumos să zică lumea că mă laud”, a spus râzând Mădălin Voicu, nevrând să dezvăluie numărul femeilor din viața lui.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Irina Margareta Nistor, sunată de un clarvăzător! A fost avertizată ”Nu trăisem niciodată așa ceva” DEZVĂLUIRI

Fosta soție a lui Mădălin Voicu a rupt tăcerea despre divorț: "O femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine"

Raluca Bădulescu, despre cea mai prost îmbrăcată vedetă de la noi ”O să iasă iar discuții” VIDEO

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

UMILINȚĂ cruntă pentru Ion Țiriac! S-a întâmplat chiar de ziua lui

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Există viață după moarte? Un bărbat povestește cum a trecut de cealaltă parte și ce a văzut

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies