Cu câteva luni înainte să moară, Alina Ciucu prinsese buchetul miresei la o nuntă! Tânăra a fost împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban

Alina Ciucu și-a pierdut viața pe 12 decembrie 2017, când a fost împinsă de Magdalena Șerban în fața metroului pe peronul stației Dristor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu (25 de ani) și-a pierdut viața în stația de metrou Dristor, după ce a fost împinsă sub tren de Magdalena Serban, o femeie reținută ulterior și condamnată de judecători la închisoare pe viață. Originară din satul doljean Lișteava, Alina dusese o existență plină de greutăți, fiind înfiată de o familie cu posibilități, care a avut grijă ca fata să urmeze facultatea în București.

Citeste si: Surpriză, cum s-a comportat criminala de la metrou în primele zile la penitenciarul Târgșor! Ce spun deținutele care au intrat în contact cu Magdalena Șerban

Citeste si: Ultimă oră: Magdalena Șerban, ”criminala de la metrou”, a fost condamnată la închisoare pe viață

Aici, Alina Ciucu s-a și îndrăgostit de Bogdan, iubitul ei, care a apărut în procesul intentat Magdalenei Șerban ca parte vătămată. Bogdan și Alina aveau o relație frumoasă, cu câteva luni înaintea producerii dramei cei doi participând chiar la nunta unor prieteni, prilej cu care Alina a prins buchetul miresei! ”Era foarte fericită cu Bogdan, era mulțumită și de job-ul ei, dar a venit nenorocirea asta care ne-a dat pe toți peste cap!”, a povestit o rudă a Alinei din satul ei natal. 

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate