Cu ce avere a rămas Florin Marin după moartea soțului cu 54 de ani mai bătrân

Fostul preot Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, a murit duminică noapte. Florin Marin, soțul său, rămâne cu o mică avere de pe urma celui cu care a împărțit viața timp de 3 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Cu ce avere a rămas Florin Marin după moartea soțului cu 54 de ani mai bătrân
Cu ce avere a rămas Florin Marin după moartea soțului cu 54 de ani mai bătrân


In articol:

După moartea lui Philip Clements, Florin Marin rămâne cu un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei și mai multe terenuri. Mai mult decât atât, Florin rămâne și cu asigurările pe care le avea Philip Clements, dar și cu pensia lui.

Deoarece bărbatul avea doar doi frați, iar singurul care apare în testament este Florin Marin, moștenirea nu poate fi atacată. Cu toate astea, Florin Marin susține că urmează să se adreseze unui avocat pentru a se asigura de asta.

Florin Marin este cel care a confirmat moartea lui Philip Clements

Moartea bărbatului a fost confirmată de Florin Marin, românul cu care Clements se căsătorise în urmă cu trei ani, potrivit Spynews.ro.

Florin Marin trece prin momente grele, după ce soțul lui, Philip Clements, a murit. Decesul a survenit aproape de miezul nopții, în urma unor probleme cardiace. Certificatul de deces al lui Philip urmează să fie eliberat marți, 2 iunie.

Citeste si: Bomba biologică a explodat la Sverdlovsk, dar rușii au mințit întreaga lume - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Potrivit declarațiilor lui Florin Marin, bărbatul va fi incinerat, așa cum și-a dorit, iar cenușa lui va fi aruncată în apă, în Herăstrău. Florin Marin are nevoie de suport și din acest motiv a apelat la Ambasadă.

Citeste si: Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin, soțul mai tânăr cu 54 de ani, a făcut anunțul morții

Citeste si: Autocar plin cu români, cuprins de flăcări pe autostradă! Accidentul s-a produs în Austria

Citeste si: Viorel și-a făcut bagajele și a plecat acasă. Vulpița a rămas singură

Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements s-au cunoscut pe internet și s-au căsătorit în aprilie 2017, după care s-au mutat în România. Relația lor controversată a ajuns să fie cunoscută în toată lumea.

Deranjat de viața de noapte a lui Florin, după doar câteva luni de căsnicie, fostul preot a decis să se mute din nou în Anglia.

Într-un final, vicarul l-a iertat pe Florin, iar la sfârșitul anului 2018 s-au împăcat. Ba mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, cuplul s-a mutat împreună în București, după un an de pauză.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Răsturnare de situație privind închiderea școlilor! Rafila a spus adevărul

Rețetă: Cea mai bună marinadă pentru carnea de porc. Friptura va ieși extrem de aromată și fragedă

Opera Comică pentru Copii își deschide porțile de Ziua Copilului! Una dintre piesele de teatru celebre va fi jucată gratuit în curtea instituției

Principele Nicolae, nepotul regelui Mihai, va avea un copil! Anunțul făcut de acesta chiar pe 1 iunie  

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies