Cu ce avere a rămas Florin Marin după moartea soțului cu 54 de ani mai bătrân

Fostul preot Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, a murit duminică noapte. Florin Marin, soțul său, rămâne cu o mică avere de pe urma celui cu care a împărțit viața timp de 3 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Cu ce avere a rămas Florin Marin după moartea soțului cu 54 de ani mai bătrân


In articol:

După moartea lui Philip Clements, Florin Marin rămâne cu un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei și mai multe terenuri. Mai mult decât atât, Florin rămâne și cu asigurările pe care le avea Philip Clements, dar și cu pensia lui.

Deoarece bărbatul avea doar doi frați, iar singurul care apare în testament este Florin Marin, moștenirea nu poate fi atacată. Cu toate astea, Florin Marin susține că urmează să se adreseze unui avocat pentru a se asigura de asta.

Florin Marin este cel care a confirmat moartea lui Philip Clements

Moartea bărbatului a fost confirmată de Florin Marin, românul cu care Clements se căsătorise în urmă cu trei ani, potrivit Spynews.ro.

Florin Marin trece prin momente grele, după ce soțul lui, Philip Clements, a murit. Decesul a survenit aproape de miezul nopții, în urma unor probleme cardiace. Certificatul de deces al lui Philip urmează să fie eliberat marți, 2 iunie.

Potrivit declarațiilor lui Florin Marin, bărbatul va fi incinerat, așa cum și-a dorit, iar cenușa lui va fi aruncată în apă, în Herăstrău. Florin Marin are nevoie de suport și din acest motiv a apelat la Ambasadă.

Citeste si: Philip Clements a murit în urmă cu câteva ore! Florin Marin, soțul mai tânăr cu 54 de ani, a făcut anunțul morții

Citeste si: Autocar plin cu români, cuprins de flăcări pe autostradă! Accidentul s-a produs în Austria

Citeste si: Viorel și-a făcut bagajele și a plecat acasă. Vulpița a rămas singură

Florin Marin și vicarul britanic Philip Clements s-au cunoscut pe internet și s-au căsătorit în aprilie 2017, după care s-au mutat în România. Relația lor controversată a ajuns să fie cunoscută în toată lumea.

Deranjat de viața de noapte a lui Florin, după doar câteva luni de căsnicie, fostul preot a decis să se mute din nou în Anglia.

Într-un final, vicarul l-a iertat pe Florin, iar la sfârșitul anului 2018 s-au împăcat. Ba mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni, cuplul s-a mutat împreună în București, după un an de pauză.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate