Cu ce bărbat celebru și-a pierdut virginitatea Thalida de la „Puterea dragostei”! Și-a tatuat și data

Thalida a dezvăluit în această seară cu cine și-a pierdut virginitatea. Concurenta de la Puterea dragostei a făcut declarații incendiare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Thalida a dezvăluit cu ce bărbat celebru din România și-a pierdut virginitatea. Concurenta de la Puterea dragostei a făcut declarații despre artistul cunoscut de toată lumea.

Este vorba despre Kamara, artistul de la Alb Negru. Cei doi s-au iubit intens.

„Kamara a fost singurul meu iubit. Nu a fost chiar o relație. Mi-a zis de la început cî nu își asumă. L-am iubit. El știe foarte bine. Noi am rămas prieteni. Am avut în continuare sentimente pentru el, până când am pus stop. A vrut să fie primul bărbat din viața mea. El mi-a dat mie alte semnale la momentul respectiv.

Mi-a zis de la început că nu vrea o relație. M-a luat cu el peste tot, s-a afișat cu mine, dat tot în cârca mea a picat totul. Mi-am tatuat ziua în care s-a întâmplat totul. Experiența în sine m-a maturizat. Am suferit enorm. El știa foarte bine că pentru mine însemna ceva, însemna foarte mult. Au fost niște etape.

Citeste si: Andreea Mantea, reproșuri dure: „Voi nu sunteți sănătoși la cap, zici că sunteți din altă lume”

Citeste si: Simona a ajuns în colimatorul concurenților de la „Puterea dragostei”: „O să pleci când vrem noi”

Citeste si: Andreea Mantea, pedeapsă pentru concurenți: „Nu îți bați joc de atâția oameni”

Ce spune Jador despre relație

„Un bărbat care nu vrea nimic cu o persoană neprihănită nu face ceva să o neprihănească”, a spus Jaodor, iar Andreea Mantea i-a amintit Thalidei că artistul urma să o ceară de soție pe fosta lui iubită în acea perioadă în care ea era împreună cu Kamara.

Cu câteva săpămâni înainte era cu acea persoană. Între noi s-au întâmplat lucrurile foarte repede, a fost totul intens. Am continuat să fim prieteni. Știam că nu are acele sentimente pentru mine. Știam că a avut acea relație foarte vizibilă. De față cu mine, a vorbit foarte mult despre ea. A vrut să mă ajute să trec peste. A crezut că mă ajută. Am rămas prieteni până la un punct. Ne vedeam strict ca doi amici. De multe luni nu s-a mai întâlnit nimic. Nu știe că am venit aici. S-a produs declicul. De fiecare dată când îl vedeam cu o femeie mă durea. Poate să mă ceară și de nevastă, știu că nu am un viitor cu el”, a dezvăluit Thalida.

Simina a fost, de asemenea, contactată de Kamara. Acesta i-a cerut să meargă cu el la hotel

„E de vârsta lui tati. Mi-a zis că m-a văzut în club și mi-a zis să facem o poză. L-am confundat cu Cabral. A tot insistat să dorm cu el. I-am zis cum să dorm cu tine, că ești de vârsta lui tati?”, a dezvăluit Simina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate