Cu ce pedeapsă s-a ales Margherita pentru accidentul din Capitală. Tatăl ei a luat-o de la audieri și neagă că artista ar fi consumat droguri

Margherita de la Clejani a ajuns din nou în atenția presei după ce noaptea trecută a provocat un accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Cu ce pedeapsă s-a ales Margherita pentru accidentul din Capitală


In articol:

Margherita de la Clejani a șocat din nou! Tânăra artistă a provocat un accident rutier noaptea trecută. Se pare că artista a intrat cu mașina într-o altă mașină care era parcată regulamentar. Poliția a ajuns imediat la fața locului și au observat un comportament ciudat așa că au dus-o la IML. Acolo, oamenii legii au descoperit că Margherita de la Clejani consumase heroină. Deși artista și tatăl ei neagă că artista ar fi fost drogată în momentul accidentului, însă rezultatele analizelor. 

Citeste si: S-a aflat! Ce a făcut Margherita de la Clejani înainte să se urce la volan sub influența drogurilor? Era ora 5 dimineața. Totul a fost filmat

Margherita spune că accidentul a fost provocat din cauza neatenției sale și a negat existența unor dovezi care arată consumul de droguri sau alcool. 

Cu ce pedeapsă s-a ales Margherita pentru accidentul din Capitală

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus perfect”, a explicat Margherita.

Citeste si: Margherita de la Clejani, declarații halucinante după accidentul de mașină: „Mai era Johnny Depp cu mine...”

Cu ce pedeapsă s-a ales Margherita pentru accidentul din Capitală. Tatăl ei a luat-o de la audieri și neagă că artista ar fi consumat droguri

Dacă atât ea cât și familia ei neagă că artista teribilistă ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene, un singur lucru nu poate fi contestat.

Scrie negru pe alb că Margherita de la Clejani a rămas fără permis pentru o lună de zile după greșeală comisă. Margherita a fost luată de la audieri chiar de tatăl ei, acre a negat că s-ar fi deschis un dosar penal pe numele artistei.

Citeste si: Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a spus că Margherita are probleme cu inima

Acest lucru contrazice comunicatul Poliției, oferit în primele ore ale dimineții, în care se preciza faptul că un dosar penal va fi, de fapt, deschis.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate