Cu ce problemă s-a confruntat Andreea Bălan, chiar în miez de noapte! Vedeta a avut un șoc: „Nu pot să cred așa ceva”

Andreea Bălan sa confruntat cu o situație neplăcută doi ani la rând! Iată ce s-a întâmplat în casa vedetei.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Andreea Bălan este o fană a sărbătorilor de iarnă și în fiecare an își împodobește casa în spiritul Crăciunului. Anul acesta, celebra cântăreață și-a împodobit bradul încă de la începutul lunii decembrie, iar toată locuința ei este deja în ton cu sezonul.

În urmă cu o seară, vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută, chiar în miez de noapte.

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan se confruntă cu aceeași situație. Este al doilea an la rând în care vedeta își găsește bradul dărâmat, la scurt timp după ce l-a împodobit. În urmă cu un an de zile, celebra cântăreață a trecut prin același lucru și a fost nevotă să îl facă din nou. Vinovata pentru această faptă este pisica vedetei, Steluța.

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, a coborât să îmi fac un ceai, dar...surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos.(...) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!", a explicat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

andreea balan

Bradul Andreei Bălan, după ce a fost dărâmat 

[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bălan și Adelina Pestrițu, colaborarea momentului! Cum au reacționat fanii când le-au văzut împreună

Adelina Pestrițu și Andreea Bălan sunt două femeie celebre din showbiz-ul românesc, însă care mereu au fost admirate separat, nu și împreună.

Cele două dive au apărut în urmă cu ouțin timp împreună, unde au colaborat pentru unul dintre proiectele Adelinei Pestrițu.

Citeste si: Cine este bărbatul cu care Andreea Bălan se afișează după despărțirea de Tiberiu Argint? Fanii sunt în extaz: „Vă potriviți perfect”

Bruneta și-a obișnuit fanii cu o serie numită „Moda bunelor maniere”, unde le arată fanilor ei cele mai frecvente greșeli de zi cu zi, care nu respectă codul bunelor maniere.

Citește mai multe AICI.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies