Cu ce sa inlocuiesti antibioticele in tratamentul copiilor

Este binecunoscut faptul ca antibioticele nu le sunt recomandate copiilor, iar uneori nici adultilor, deoarece pot distruge bacteriile „bune“ ce ajuta organismul sa lupte in mod natural impotriva infectiilor.

novalue

Cum antibioticele pot afecta sistemul imunitar, in special atunci cand sunt administrate in mod neadecvat, e bine intotdeauna sa ne gandim la solutii alternative, provenite din natura, mai ales cand e vorba de sanatatea celor mici.

Propolis

Propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale ce pot fi administrate copiilor. Acesta este deseori numit „primul medicament al naturii“, in vreme ce, in Rusia, a fost poreclit chiar „penicilina ruseasca“, datorita folosirii sale constante in aceasta tara.

Propolisul este un amestec rasinos adunat de albine din coaja de copaci, frunze si flori. Ele combina aceasta rasina cu nectar, pentru a obtine o substanta cu consistenta de ceara, in asa fel incat sa le ajute la izolarea stupilor, dar si sa se sterilizeze cand se intorc in stup.

Efecte terapeutice

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Multi medici sustin ca propolisul reprezinta un remediu extrem de benefic si indispensabil pentru vindecarea infectiilor si a afectiunilor, dar si pentru intarirea sistemului imunitar al celor mici. Acesta are un excelent efect antibiotic, antibacterian si antimicrobic si functioneaza perfect impotriva bacteriilor daunatoare, fara a le distruge pe cele pozitive, la fel cum o fac pastilele.

Citeste aici continuarea

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies