Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu, după ce a renunțat definitiv la televiziune: ”Învăț oamenii cum să...”

Mihaela Tatu a renunțat complet la viața de televiziune. Acum are o cu totul altă meserie.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Una dintre cele mai populare prezentatoare TV de la noi s-a reprofilat surprinzător. Mihaela Tatu are peste 22 de ani de experiență în televiziune și radio, dar nu mai lucrează în domeniu de mai bine de cinci ani.

Cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu

În vârstă de 56 de ani, fosta prezentatoare a renunțat la aparițiile pe micul ecran pentru a deveni profesoară. După o lungă perioadă în care a avut doar emisiuni live, Mihaela Tatu predă ceea ce știe cel mai bine: comunicare. Fosta vedetă îi învață și pe alții cum să comunice excelent. ( Citește și: Mihaela Tatu, despre viata dupa televiziune: "Trei luni de zile m-a tinut fiica-mea")

Citeste si: Andra, criticată aspru de o artistă din România! Ce i-a putut spune

Citeste si: Mihaela Tatu a divorţat de soţul ei dintr-un motiv incredibil: „L-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe”

Citeste si: Mihaela Tatu, decolteu amețitor la 56 de ani! FOTO

”De 5 ani sunt trainer acreditat ANC in Tehnica si Arta Livrarii Discursului. Adica "antrenor" pentru limbajul paraverbal si nonverbal. Adica... si mai adica smile, dictie, intonatie, ritm, volum, gestionarea emotiilor, respiratie, improvizatie, calibrare energetica la public, contact vizual, atitudine... Mai precis invat oamenii cum sa ajunga la sufletul celor din jur printr-un discurs”, a scris Mihaela Tatu pe blogul său.

În momentul de față predă cursuri la Oradea, Timişoara, Cluj, Braşov, Sibiu şi Iaşi.

fara descriere

Foto: mihaelatatu.ro 

A povestit cum şi-a reorientat cariera şi a ajuns profesoară

"Cum m-am apucat de public speaking? Renunțând la televiziune și găsingu-mi vocația, pregătindu-mă, bineînțeles, de-a lungul timpului pentru această activitate pentru care ai nevoie nu numai de informație, ai nevoie de experiență, expertiză și vocație. Și iată-mă, sunt în acest domeniu unde consider că exemplul personal este foarte important”, a mărturisit Mihaela Tatu.

fara descriere

Foto: mihaelatatu.com

În cadrul cursurilor predate de Mihaela Tatu, participanţii vor învăța, arta „vorbelor bine spuse”, prin însușirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvânt, a găsirii ritmului, intonației, modulațiilor vocii, volumului și frazării potrivite.

De asemenea, fosta prezentatoare dublează voci la desene animate si audiobook-uri, este speaker motivational și moderator la diverse evenimente, dintre care Business Days unde este moderator permanent.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate