Cu ce se ocupă Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. „Prințul” s-a lăsat de fotbal

În urmă cu câțiva ani, Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au ocupat un loc important pe primele pagini ale tabloidelor, însă acum „Prințul” s-a retras definitiv din lumea reflectoarelor.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Adrian Cristea, cunoscut ca și „Prințul”, făcea furori în urmă cu câtiva ani, însă treptat s-a retras din lumina reflectoarelor, mai ales după ce a renunțat la cariera de fotbalist. 

Cu ce se ocupă astăzi Adrian Cristea, după ce s-a lăsat de fotbal

Adrian Cristea a decis să se lase de fotbal, în urmă cu câțiva ani, iar de atunci a ieșit definitiv din lumina reflectoarelor. Înainte de a renunța la faimă, fostul fotbalist era nelipsit din cluburile de fițe și se bucura de atenția presei, însă acum, s-a reprofilat.

Citeste si: Bianca Drăgușanu le-a închis gura curioșilor! Vedeta s-a vaccinat în urmă cu mult timp, iar acum dă totul din casă: ”Nu vă mai luați după zvonuri”

Pentru o bună perioadă de timp a fost preocupat cu afacerea proprie, fabricarea costumelor bărbătești, însă bussines-ul nu a fost pe măsura așteptărilor, iar în câteva luni, a dat faliment.

„Sunt bine, sănătos, am ieșit din lumea mondenă și m-am liniștit.

Nici nu am mai urmărit showbizul autohton. M-am retras și sunt liniștit. Ca și în cariera sportivă, fac totul din pasiune.

Dacă faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu că ies lucruri foarte frumoase. Mă concentrez pe această afacere”,   a declarat Adrian Cristea.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cu ce se ocupă Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

În prezent, „ Prințul ” nu sta foarte bine când vine vorba de situația lui financiară. Câteva persoane din anturajul fostului fotbalist au declarat că Adrian Cristea nu are un job stabil, iar singura sursă de venit vine din pariuri, un domeniu deloc stabil. 

„Face bani din pariuri, joacă foarte mult. Din asta se întreține. Însă, nu câștigă mereu, motiv pentru care este mereu la limită cu banii. 

Își petrece destul de mult timp cu fiica lui, Rania, de care este foarte apropiat.

Nu este mulțumit deloc de statutul său financiar și profesional.  Mai ține legătura cu câțiva colegi din fotbal, printre care se numără și Adrian Mutu, dar nu a reușit să prindă vreun post în staff-ul vreunei echipe”, au declarat surse din anturajul fostului dinamovist.

Adrian Cristea a avut o relație cu Bianca Drăgușanu timp de aproape 4 ani

Adrian Cristea a ocupat un loc serios în titlurile primelor pagini ale tabloidelor, pe vremea când se iubea cu Bianca Drăgușanu, însă odată cu încheierea relației s-au terminat și aparițiile acestuia publice.

Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au format o relație de mai bine de patru ani, și deși se credea că vor ajunge în fața altarului, fosta asistentă a decis să pună punct relației și și-a îndreptat atenția către Victor Slav, cu care s-a căsătorit în 2012.

Cu ce se ocupă Adrian Cristea, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Adrian Cristea împreună cu Bianca Drăgușanu

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a declarat că relația cu Adrian Cristea a fost o experineță de viață, care a învățat-o să se pună întotdeauna pe primul loc. 

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță! De la ce a pornit totul: „E un pervers. Sunt total dezamagită, nu are scrupule”

„Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, în acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui.

A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea.” a declarat Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies