Cu ce se ocupa Mr. Pink înainte de a deveni afacerist! Monica Gabor nici nu s-ar fi uitat la el

Mr. Pink este un om de afaceri de succes, însă, înainte de a face milioane de dolari din băuturi energizante, el se ocupa cu altceva.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Mr. Pink a ajuns cunoscut în România prin prisma relaţiei pe care o are cu Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu. În Statele Unite ale Americii el avea deja o afacere profitabilă şi cunoştea oameni importanţi de peste ocean. Produsele lui, băuturile energizante, au mare succes şi sunt promovate de vedetele de acolo. Chiar şi Paris Hilton, Lidsay Lohan şi familia lui Michael Jackson sunt fani ai acestor băuturi.  
  
Puţini ştiu că înainte de a deveni un om de afaceri de succes, Mr. Pink a fost călugăr. Monica este cea care a făcut dezvăluirea. Ea a publicat o imagine cu Antony, fiul milionarului, împreună cu următorul mesaj: "Eu şi Antony am făcut impreună un discurs despre pace inspiraţi de Dalai Lama. Am avut emoţii, dar într-un final a meritat pentru că a fost în onoarea Zilei Internaţionale a Păcii. L-am imbrăcat frumos în hainele lui tati, care a fost călugăr în trecut, şi a intrat imediat în atmosferă". 
 
fara descriere
  
Dacă Mr. Pink ar fi continuat pe acel drum, cu siguranţă Monica Gabor nu ar fi existat în viaţa lui.  
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate