Cu ce se ocupă surorile lui Culiță Sterp! Geta vinde brânză în piață, iar Ileana e frizeriță

Una dintre surorile lui Culiță Sterp vinde brânză în piață, cealaltă are propriul salon de frumusețe.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Dacă despre Geta, sora fraților Sterp, care vinde brânză într-un magazin din Hațeg s-a scris, ei bine, despre cealaltă soră, Ileana nu s-a vorbit până acum.

Citeste si: Cum arată magazinul unde vinde brânză sora lui Culiță Sterp! Iancu de la Puterea Dragostei i-a făcut reclamă

Geta, sora lui Culiță și a lui Iancu, vinde branza în piața

Iancu Sterp, care a făcut recent reclamă magazinului în care sora lui Geta vinde produsele de la stâna familiei, a vrut să o arate și pe cealalaltă soră. Iancu, împreună cu iubita lui, Denisa, au fost la salonul Ilenei. Ileana este hair stilist și are într-un cartier din Hațeg un salon de înfrumusețare și se pare că specialitatea ei sunt tunsorile bărbătești. De altfel, Iancu s-a lăsat pe mâna surorii sale care nu doar că l-a tuns, dar i-a aranjat și barba.

Citeste si: Surpriză! Cu cine se iubește Geta Sterp, sora artistului Culiță Sterp

Iancu Sterp este tuns de sora lui, Ileana

Iancu, la salon la sora lui Ileana

”Știe sora mea, Ileana. Face treabă bună. Pe mine mă tunde gratis că sunt fratele ei, dar uite acum îi fac și reclamă”, a povestit Iancu Sterp.

Citeste si: Fratii Culita si Iancu Sterp, fosti concurenti la "Puterea dragostei", se "dueleaza" in masini de lux! Iata ce bolid extrem de puternic si de scump si-a achizionat recent Iancu pentru a-i tine piept fratelui sau!

fara descriere

Ileana, sora lui Culiță Sterp, a fost alături de fratele ei în scandalul acestuia cu Carmen de la Sălciua

Ileana, sora fraților Sterp, s-a căsătorit de curând, iar la nunta ei, Culiță s-a afișat pentru prima dată după divorț, cu Carmen de la Sălciua, confirmând astfel faptul că sunt din nou împreună. Asta deși, Ileana a fost cea care i-a fost alături lui Culiță în scandalul cu Carmen.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate