Cu cine a mers în club Ana Maria de la Puterea dragostei, imediat după gală! Lui Bogdan nu îi va pica bine

Ana Maria a mers în club, imediat după gală. Cu cine a fost văzută.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Ana Maria este din ce în ce mai aproape de a forma un cuplu cu Bogdan Mocanu la „Puterea dragostei”. Noua concurentă care a intrat în camera roșie cu fostul iubit al Roxanei a mers în club aseară și nu singură, așa cum s-ar fi așteptat cineva, ci însoțită.


In articol:

Și pentru că întâlnirile cu băieții sunt interzise în afara casei, Ana Maria a ieșit la masă cu fetele. Ana Maria a mers cu Raluca, Simina și Simona la masă, acolo unde s-au bucurat de o cină de vis, pentru ca mai apoi cele patru să se îndrepte în club, la distracție, ceea ce ar putea cauza gelozie din partea lui Bogdan.

Prima gală a Anei a fost una cu mari emoții pentru că, deși vrea să fie ceva mai mult cu Bogdan, Roxana se pare că nu vrea să se dea bătută.

Citeste si: Prima reacție a Thalidei, după ce a fost eliminată de la Puterea dragostei

Citeste si: Bianca Rus, fotografii de infarct după ce a slăbit peste 50 de kilograme!

Citeste si: Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată

Bogdan și Roxana au avut în gala de sâmbătă un schimb de replici, imediat după ce concurentul a mers cu Ana în camera roșie. Roxana s-a dat de gol că la mare, aceasta s-a sărutat nu doar cu Andy, ci și cu fostul ei iubit, Iustin.

Ea m-a întrebat ce ar trebui să facă să îmi demonstreze. I-am zis că ea nu caută cu alții. Dacă aș vrea să fiu numai al ei, aș fi numai al ei. Acum am explicat în fața ei. Eu chiar mă dedic unei persoane. Când am zis să fie numai a mea, atunci să se comporte ca atare. I-am dat un sfat, că nu asta e calea, să vorbească cu toți din casă. Roxana, tu poți să faci ce vrei tu. Nu îți cer să fii cumva”, a explicat Bogdan în gală

Bogdan nu o mai vrea pe Roxana

„A, deci să mai lupt pentru fostul meu iubit? Ce am făcut? Știu ce am făcut înainte. Aici în emisiune ce am mai făcut?”, s-a mai întrebat Roxana.

„Cum poți să spui tu în emisiune de față cu o țară întreagă și apoi să vorbești cu alții la finalul emisiunii?, a încercat Bogdan să afle în emisiune de la fosta sa iubită.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate