Vedete

Cu cine a tinut de fapt Catalin Botezatu la Exatlon! Nu a fost Catalin Cazacu si nici Vladimir Draghia, ci o femeie! EXCLUSIV

Carismaticul jurat de la “Bravo, ai stil” a avut o favorita!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Botezatu icon photo
Botezatu

Catalin Botezatu a tinut cu Roxana la Exatlon! Ce a spus despre femeia care l-a impresionat in urma cu cativa ani la un show matrimonial.

Inainte de finala Exatlon Romania 2018, Catalin Botezatu a dat verdictul in privinta castigatorului.
“Favoritii mei au fost “faimosii” si sunt sigur ca Draghia o sa fie invingator in fata lui Ionut! Mi-am indreptat votul meu catre echipa rosie fiindca acolo am prieteni adevarati, Catalin Cazacu, dar si Vladimir. Toti au fost extraordinari, e adevarat, dar eu merg pe mana “vulturilor! Ei au fost cei mai buni cu adevarat”, a declarat designerul!

Catalin Botezatu a tinut cu Roxana la Exatlon! Ce l-a determinat sa ii dea votul lui

Dincolo de sustinerea publica pentru “Faimosi”, creatorul de moda a recunoscut ca a dorit sa ii dea un vot “razboinicei” care l-a cucerit in trecut la o emisiune matrimoniala. (ce mesaje a schimbat  Bote cu Cazacu imediat dupa ce "faimosul" a fost eliminat de la Exatlon)

“Roxana mi-a placut mie. Este o femeie extraordinara. La Burlacul, atunci cand a venit sa ma cucereasca pe mine, era o femeie la fel de frumoasa, la fel de luptatoare si la fel de razboinica. De aceea, a ajuns pana unde a ajuns! Bravo Roxi, ai fost foarte tare. Ai avut votul meu”, a dezvaluit Catalin Botezatu.
 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune