Cu cine ar fi fost înșelată Oana Roman de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se separe. Anunțul a fost făcut de vedetă, după ce căsnicia lor a fost încercată de mai multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se separe. Anunțul a fost făcut de vedetă, după ce căsnicia lor a fost încercată de mai multe suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului.
Cei doi au încercat inițial să lupte de dragul copilului pe care îl au împreună, însă a fost în zadar.

"Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

fara descriere

Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și, deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama , lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris”, a scris Oana Roman pe un site de socializare.

Oana Roman a încercat să fie cât mai asumată, însă în același timp a evitat să aducă în discuție motivele despărțirii, dorind ca neînțelegerile dintre ei să fie discutate doar între patru pereți.
Însă noi zvonuri au început să se răspândească imediat.
Potrivit Viva.ro, se pare că vedeta ar fi descoperit că Marius Elisei o înșela de aproape un an de zile cu o femeie din Italia.
Oana Roman ar fi găsit corespondența dintre cei doi și, având în vedere că Marius nu se afla la prima abatere, ar fi decis să spună stop relației.

"Sper să mă înțelegeți, dar nu vreau să mai comentez în niciun fel. Eu n-am vorbit despre divorț nicio secundă. Vă rog să mă înțelegeți că nu vreau să comentez mai multe”, a mai declarat, ulterior, Oana Roman.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate