Cu cine împarte salonul Mihai Constantinescu. E un milionar celebru care a suferit și el recent un atac cardio-respirator

Surse spun că Mihai Constantinescu ar împărți salonul cu Florian Walter.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mihai Constantinescu se află încă sub stricta supraveghere a medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală. Conform informațiilor oferite de Cancan, artistul ar împărți salonul cu un milionar celebru, și anume Florian Walter. Accesul în salon este restricționat.

„Este cumplit, nu îl pot ajuta decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inima îi funcționează, însă, în zonă cerebrală, totul este fără reacție”, a declarat, devastată de durere, Simona Secrier, soția artistului.

Citeste si: Schimbare de ”joc” la botezul fiicei unui celebru interlop din Capitală. Florin Salam i l-ar fi dat pe Connect-R să cânte! Conversația e incredibilă

Citeste si: Cod GALBEN și PORTOCALIU de vreme severă în România! Mai multe județe sunt afectate

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Răzvan Ciobanu, din adolescență! ”I-a șocat pe toți cu ceea ce a făcut”

Apropiații lui Mihai Constantinescu susțin că ar fi putut fi evitat infarctul: „În martie, Mihai a fost internat în spital. Atunci, cele două valve biologice pe care le avea montate la inimă încă de acum 12 ani s-au infectat și au început să supureze. A fost imediat operat și a stat câteva săptămâni la Terapie Intensivă. Din păcate, infecția nu a putut fi îndepărtată complet, dar nici nu s-au luat măsuri urgente pentru a nu se ajunge la stopul cardio-respirator. De pildă, duminică după-amiază, cu o zi înainte de nenorocire, el a făcut temperatură mare. Nu s-a chemat însă salvarea, ci s-a mers doar pe un tratament medicamentos, care, din păcate, s-a dovedit a fi ineficient, ba chiar inutil. Starea lui s-a agravat și, de luni seară, se luptă cu moartea, ajutat doar de aparate”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate