Cu cine isi va pierde virginitatea Alexandra Khefren, tanara care si-a scos fecioria la licitatie? "Un domn arab mi-a oferit doua milioane de euro ca sa..."

Alexandra Khefren, romanca in varsta de 18 ani care a facut inconjurul lumii dupa ce a anuntat ca isi vinde virginitatea pe o suma frumoasa de bani, este pe cale sa traga linie si sa isi aleaga "norocosul".

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereTanara a fost ofertata de mai multi domni potenti, insa nicio afacere nu este una reusita pana cand nu este negociata pana la "sange". Potrivit Cancan, Alexandra vrea sa mai astepte pana in luna februarie a anului viitor, iar abia atunci va alege barbatul alaturi de care isi va petrece prima noapte de amor. (Alexandra Khefren, tanara care si-a scos la licitatie virginitatea, in pat cu un barbat! VIDEO-ul a fost facut public)
"Un domn arab din Dubai mi-a oferit două milioane de euro ca să îi ofer fecioria mea, aceea a fost cea mai mare sumă. “Am primit foarte multe oferte la început, dar acum sunt dezamăgită pentru că foarte mulţi s-au retras. Vom menţine licitaţia activă până în luna februarie, iar dacă nu vom atinge atunci pragul pe care îl dorim, de un milion de euro, vom prelungi termenul limită”, a declarat tanara Alexandra pentru sursa citata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate