Cu ea colaboreaza F.Charm! Intra sa vezi cine este noua blonda cu care lucreaza artistul si asculta cea mai recenta piesa a sa!

Adora a lansat noua sa piesa “S.O.S.”, una care trage un semnal de alarma pentru tinerii din ziua de azi, care sunt lipsiti de sentimente!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAdora, noua muza a lui F.CharmFrumoasa blonda a semnat, recent, cu Live Artist si este noua cantareata din trupa lui Florin Nedelcu, managerul care se ocupa de Andreea Balan sau Anna Lesko! Colaborarea cu el a dus la acest single, cu care Adora spera sa dea lovitura pe posturile muzicale, mai ales ca la el si-a mai adus contributia inca un nume cu greutate din breasla, F Charm, pana de curand logodnicul Xoniei!

fara descriereBlondina este extrem de sexyfara descriereF.Charm a inlocuit-o pe Xonia“Sunt foarte incantata de colaborarea cu “LaNoy”  si F Charm.  Am comunicat foarte usor si frumos,  parca ne cunosteam de-o viata. Ei au  inteles din prima ce vreau: o melodie dansanta si optimista, asa cum mi-am obisnuit deja fanii. “S.O.S”  este un semnal de alarma pentru tinerii de astazi, care uita uneori ca emotiile si dragostea ne arata drumul in viata”, a declarat Adora pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate