Vedete

Cu fetele de la Exatlon la hairstylist. Vezi ce le recomanda celebrul Adi Constantin sportivelor, dar si de ce a ramas SOCAT cand a vazut-o pe Anca Surdu. "Rar vezi astfel de podoabe capilare in 2018"

Hairstylist-ul Adi Constantin analizeaza parul fetelor de la Exatlon. Specialistul nu le menajeaza pe sportive.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Adi Constantin este un hairstylist apreciaticon photo
Adi Constantin este un hairstylist apreciat

Cunoscutul hairstylist al vedetelor comenteaza podoabele capilare ale celor mai indragite concurente de la Exatlon. Adi Constantin le-ar face o multime de schimbari fetelor.


Alina

Are o culoare aramie care nu se vede atat de bine in contrast cu tenul ei bronzat. Ideal ar fi pentru ea sa opteze pentru o nuanta neutra, cu luminozitate, un "soft Balajage rece". Ii recomand sa nu mai foloseasca atat de mult placa. Parul "ata" este de ani buni depasit.

Mariana

Nu o avantajeaza nuanta de blond pe care o are acum. Neaparat o radacina usor mai inchisa i-ar veni exceptional cu un blond natural si o tunsoare graduata care i-ar incadra mai bine trasaturile. Placa peste blondul acela SUB NICIO FORMA! Este mult prea drept, exact ca in cazul Alinei.

Geanina

Bretonul ii inaspreste trasaturile Geaninei, lucru care o dezavantajeaza. Are un plus insa de la mine pentru culoarea de par.
 

Vezi numai pe kfetele.ro ce spune despre Anca Surdu, Diana Bulimar, Diana Belbita si Anda Adam

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune