Vedete

Cu fetele de la Exatlon la hairstylist. Vezi ce le recomanda celebrul Adi Constantin sportivelor, dar si de ce a ramas SOCAT cand a vazut-o pe Anca Surdu. "Rar vezi astfel de podoabe capilare in 2018"

Hairstylist-ul Adi Constantin analizeaza parul fetelor de la Exatlon. Specialistul nu le menajeaza pe sportive.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cunoscutul hairstylist al vedetelor comenteaza podoabele capilare ale celor mai indragite concurente de la Exatlon. Adi Constantin le-ar face o multime de schimbari fetelor.

Alina

Are o culoare aramie care nu se vede atat de bine in contrast cu tenul ei bronzat. Ideal ar fi pentru ea sa opteze pentru o nuanta neutra, cu luminozitate, un "soft Balajage rece". Ii recomand sa nu mai foloseasca atat de mult placa. Parul "ata" este de ani buni depasit.

Mariana

Nu o avantajeaza nuanta de blond pe care o are acum. Neaparat o radacina usor mai inchisa i-ar veni exceptional cu un blond natural si o tunsoare graduata care i-ar incadra mai bine trasaturile. Placa peste blondul acela SUB NICIO FORMA! Este mult prea drept, exact ca in cazul Alinei.

Geanina

Bretonul ii inaspreste trasaturile Geaninei, lucru care o dezavantajeaza. Are un plus insa de la mine pentru culoarea de par.
 

Vezi numai pe kfetele.ro ce spune despre Anca Surdu, Diana Bulimar, Diana Belbita si Anda Adam

Galerie foto 
Setări confidențialitate