Cu Jador la masaj erotic! Cântărețul nu a mai rezistat și a mers cu prietenii să ”scape de tensiune”! ”Eu așteptam în hol iar ăștia se distrau”

Jador de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că a fost la masaj erotic împreună cu prietenul său, Nikolas Sax.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Jador, concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei” s-a relaxat, în pauza de câteva săptămâni (de la eliminare pânî la întoarcerea în casă) de relaxare totală provocată de o maseuză profesionistă.

Jador a recunoscut deschis că a fost la masaj erotic împreună cu câțiva prieteni, însă s-a ferit să dea prea multe detalii despre ce i s-a întâmplat acolo. El spune că doar i-a așteptat pe tovarășii lui să iasă de acolo.

Citeste si: Cum arăta Jador înainte de a intra în casa de la Puterea Dragostei! Fotografii inedite

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei vorbește deschis despre probleme cu potența! Cântărețul a spus tot adevărul, fără niciun pic de jenă! ”De emoție, n-a mers”

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 10 mai. Ce se întâmplă în emisiunea de mâine: Zănoagă, eliminat? Simina: "Eu nu plec acasă dacă el pleacă"

Dezvăluirea a fost făcută în timpul unei filmări de tip provocare la care Jador a luat parte alături de Nikolas Sax. Cei doi cântăreți au declarat că au mers atât împreună cât și separat la masaj erotic.

Nikolas Sax: ”Am fost la masaj erotic, atât împreună cât și separat”.

Jador: ”Nikolas m-a dus și am așteptat la baie vreo două ore. El, cu melodia lui care apăruse, cea mai nouă, care era? Și dansa cu ăia pe acolo, nu știu ce făcea, se îmbătau, nu știu”...

Jador: ”Mai era un prieten cu noi dar nu putem să-i dăm numele”...

Reporter: ”A, ați fost în grup”?

Jador: ”Eu așteptam pe hol iar ăștia doi se distrau”...

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: