Cu microfoanele spion stii tot ce se intampla in masina, acasa, in spatii inchise sau deschise

Distribuie pe:

fara descriere

Am vazut de atatea ori la stiri diverse inregistrari audio incriminatorii, care dovedeau diverse fapte reclamate de anumiti indivizi. Astfel de inregistrari nu ar fi posibile in lipsa unor microfoane spion profesionale.

 

Cum le spune si numele microfoanele din aceasta categorie sunt de dimensiuni foarte mici, pot monitoriza un perimetru de pana la 30-60mp2, de la maxim 1 km daca sunt wireless (UHF), sunt reconfigurate in laboratoare speciale pentru cei mai pretentiosi clienti.

 

Microfoanele spion pot inregistra orice din masina, casa, anumite medii inchise sau deschise, au autonomie nelimitata daca sunt conectate la priza sau au acumulatori portabili. Folosirea acestor microfoane spion este simplificata, in functie de modelul lor se apeleaza un numar al cartelei sim introdusa in microfon sau sunt folosite prin activare directa, inainte de folosire.

 

Nimeni nu isi da seama ca e vorba de un microfon pentru spionaj, dimensiunile lor sunt mici, la cele cu sim exista si functie de apel si activare vocala cand se detecteaza zgomote, microfonul are si senzor voce, tot ce se aude poate fi inregistrat cu o aplicatie pentru mobil.

 

Daca sunt modele mai sofisticate puteti vedea imediat localizarea GPS a celui monitorizat, configurarea microfoanelor e usoara, firmele care le vand ofera si tutoriale video si fotografii relevante.

 

Cand e prea mult zgomot se poate reduce din „noise”-ul de pe ambianta prin intermediul functiilor speciale ale microfoanelor, fiecare microfon modern cu baterie are si sistem inteligent de economisire, focalizarea dinamica pe timbrul vocal e excelenta.

 

In functie de nevoile fiecarui client firmele care comercializeaza microfoanele pentru spionaj pot oferi si consultanta specializata, produse originale si diferite fata de cele clasice, microfoane foarte fine care pot capta cu fidelitate uimitoare orice fel de conversatie intre oameni sau zgomote specifice.

Cu microfoanele spion dovedirea unor anumite abateri sau a unor fapte de coruptie, de exemplu, a unor probleme aparute in casa sau in masina este mult mai simpla si dovezile nu au cum sa fie contestate de vreme ce exista claritate maxima a vocilor si a mediului surprins.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate