Cu printii Paul si Lia la DNA! Cei doi sunt cercetati intr-un dosar de retrocedari ilegale

In ultimele zile, la DNA a fost agloemratie de VIP-uri: Ilie Sarbu a fost adus miercuri dimineata la sediul DNA Brasov, a fost urmat de deputatul Viorel Hrebenciuc, adus de jandarmi. In acelasi dosar sunt cercetati si printul Paul si printesa Lia. Dosarul vizeaza retrocedarea in conditii ilegale a 90.000 de hectare de padure si 100 de hectare de teren agricol, iar in acesta mai sunt implicati magistrati si avocati.

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrintul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in acest dosar, afirma surse judiciare citate de Mediafax, care mai spun ca vila acestora din Capitala a fost perchezitionata miercuri dimineata.

Potrivit surselor citate, Paul Philippe si Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Alina Carmen Ciocoiu, si pretinzand ca sunt mostenitorii bunurilor detinute de Casa Regala a României, "au cumparat influenta de la Iacob Sorin Ion". Iacob le-ar fi promis celor doi ca va interveni, direct sau cu ajutorul altor persoane, la functionari cu atributii in reconstituirea dreptului de proprietate pentru obtinerea mai multor terenuri si cladiri.

Acestia ar fi urmarit reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier de aproximativ 30.000 de hectare din orasul Brosteni, judetul Suceava. In acest sens, ar fi fost facute demersuri si s-ar fi incercat "sa se capaciteze Comisia locala de fond funciar Brosteni sa se pronunte favorabil asupra unei cereri mai vechi formulate de Paul Philippe".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate