Cu toți ochii la Emi Pian, Gheorghe Dincă forțează ieșirea din închisoare! ”Monstrul din Caracal” contestă arestul preventiv și vrea să se întoarcă acasă

În timp ce toți stau ațintiți la clanurile interlope din București și la înmormântarea lui Emi Pian, Gheorghe Dincă forțează ieșirea din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Gheorghe Dincă ar putea forța ieșirea din închisoare. ”Monstrul din Caracal”, acuzat de uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, va fi adus în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt la începutul săptămânii viitoare, pentru verificarea măsurilor preventive. Alături de el va fi Ștefan Risipițeanu, presupusul complice al lui Dincă.

Gheorghe Dincă s-a săturat să stea la închisoare

În paralel, ”monstrul din Caracal” a făcut deja contestație la prelungirea arestului preventiv, decizie luată de magistrați la sfârșitul lunii iulie. Contestația urmează, la rândul ei, să fie judecată la Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanarea de cadavre sau morminte și trafic de minori, el riscând o pedeapsă de 25 de ani în spatele gratiilor sau chiar închisoare pe viață. De cealaltă parte, Ștefan Rispițeanu, vecinul lui Dincă, este acuzat de viol în cazul Luziei Melencu. Cei doi sunt deținuți la Penitenciarul Craiova în arest preventiv însă Dincă solicita modificarea măsurilor preventive în arest la domiciliu.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: DEZVĂLUIRI DE ULTIMĂ ORĂ! S-a aflat abia după înmormântarea lui Emi Pian! La ce petrecere șoc s-a dus în seara morții? Are legătură cu atacatorul lui!

Citeste si: Filmul asasinării lui Emi Pian. Înainte să moară, interlopul a cerut răzbunare. „Ia și omoară-l!”

Citeste si: Cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu a primit mesaje șocante de amenințare: „Am să te bat cu fierul încins în timp ce bărbatul tău vede totul live”

Dincă, de un an în arest preventiv

Gheorghe Dincă se află de mai bine de un an în spatele gratiilor, după ce în iulie 2019 a fost arestat într-un caz de dispariție a unei tinere care locuia într-o localitate de lângă Caracal. Este vorba despre Alexandra Măceșanu, o adolescentă care sunase la serviciul de urgență 112 reclamând faptul că este ținută fără voia ei într-o casă particulară. Intervenția târzie a forțelor de ordine a făcut ca aceasta să dispară din casa lui Gheorghe Dincă, cel care a devenit principal suspect în acest caz.

Cercetările ulterioare au condus la o altă victimă, Luiza Melencu, o elevă dispărută în condiții asemănătoare cu 3 luni înainte. Niciuna dintre victime nu a mai fost găsită până azi și se presupune că Dincă le-a omorât și le-a ars cadavrele.

Modul în care a fost gestionat cazul a dus la mai multe demisii din rândul șefilor Poliției Române, a prefectului județului Olt și chiar a ministrului de interne, Nicolae Moga.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Urmărire ca în filme la Marsilieni, Ialomița! Sătenii au prins un fugar care fura din curțile oamenilor

Bărbatul care a violat o fată de 17 ani și i-a dat foc e însurat! Vezi cum arată soția monstrului condamnat pe viață pentru cinci crime și eliberat condiționat!

Cântăreața Alessia și fiul ei, suspecți de coronavirus? Artista trece prin momente cumplite

De ce Gheorghe Dincă nu a fost pus până acum la ”detectorul de minciuni”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies