Cu vocea lui i-a lasat masca pe jurati! "Canti dumnezeieste!" - Uite ce reactie a avut Antonia cand a auzit ca face canto de doar noua luni! E favorit sa castige KIDSing?

Numele lui este Raul Eregep, are 12 ani si vine din Constanta. A ajuns pana in semifinalele show-ului KIDSing si are chiar sanse mari sa castige marea finala, cel putin de asa sunt de parere juratii. ##VIDEO246757##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierePiesa lui i-a uimit si la final a reusit sa culeaga roadele muncii sale. "Eu mi-as fi dorit sa te misti mai mult pe scena ca sa vad si eu mai multa miscare scenica. Pentru voce, ma ridic in picioare si te aplaud. Te felicit, dar vreau sa te si vad miscand.", a spus Willmark.

fara descrierefara descriereSi Gabriel Cotabita a fost impresionat de vocea lui. "Acum o sa treci printr-o perioada dificila si o sa ai mult de munca pentru a-ti mentine timbrul vocal. Trebuie sa iti pastrezei calitatile astea pe care Dumnezeu ti le-a dat cu prisosinta. Ai niste calitati pe care sti sa le folosesti dumnezeieste. Ai o cariera in fata pe care ti-o va stavili doar lipsa ta de dorinta, in rest ai tot ce iti trebuie.", l-a laudat Gabriel Cotabita.

fara descriereAntonia a avut un soc atunci cand Raul i-a spus ca face canto de doar noua luni. "Whaaaaaat? Nu cred! Bravo atunci. Ai super voce in doar noua luni de munca. Bravo!", a fost si remarca celei mai frumoase jurate din Romania.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate