Cuibușorul de nebunii al lui Ciprian Marica a costat 20 de milioane de euro! Proprietarul hotelului de 5 stele în care fotbalistul a fost prins cu amanta este un italian bogat!

Ciprian Marica a fost prins cu amanta la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ciprian Marica a fost prins cu amanta la hotel. Fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în prim-plan, după ce o filmare  compromițătoare cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică. Cei doi au fost surprinși, în 2019, în aceeași cameră de hotel de soțul femeii, dar filmarea a apărut în spațiul public de-abia pe 29 aprilie 2020.

Citeste si: Ciprian Marica, unul dintre cei mai stilati fotbalisti romani! Uite cata atentie da look-ului sau

Citeste si: Ciprian Marica a avut un accident rutier în timp ce se îndrepta spre sediul unei televiziuni

Citeste si: Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Presa clujeană a dezvăluit că hotelul se numește Grand Hotel Italia, cotat la 5 stele. “Hotelul a fost deschis în 2011 în urma unei investiţii de peste 20 de milioane de euro făcute de familia  italiană Batani, care controlează mai multe unităţi hoteliere în Italia.”, a scris Ziarul Fianciar. Proprietarul Antonio Batani este însurat cu o româncă și are afaceri în România încă din anii 90. (citește detalii despre relația dintre Ciprian Marica și Bianca Drăgușanu)

fara descriere

Ciprian Marica a fost prins cu amanta la hotel. Stabilimentul are 187 de camere

“Pentru a avea suficient teren pentru hotel a trebuit să cumpăr pămînt de la aproximativ 40 de proprietari. Într-adevăr, regimul politic nu dădea cetăţenilor români dreptul să deţină terenuri mai largi de 6 metri şi mai lungi de un kilometru, tocmai pentru a împiedica fizic pe oricine să construiască hoteluri. Aşa că am putut începe să construim abia în 2009, şi să inaugurăm în 2011”. Dar a meritat efortul”, a povestit Antonio Batani pentru orizonturi culturale.ro.

„Este cel mai mare şi mai luxos hotel din Cluj. Futuristic, aş spune: 187 de camere elegante pe nouă nivele, cu o minunată panoramă asupra oraşului, un centru pentru reuniuni cu 14 săli de meeting şi altele mai mici pentru grupuri de 10 pînă la 1000 de persoane, restaurant pentru recepţii, nunţi şi banchete pînă la 700 de persoane, restaurant à-la-carte cu rafinamente ale bucătăriei italiene şi internaţionale. Cifre şi calităţi pe care, prin aceste părţi, numai noi le avem”, a mai spus proprietarul hotelului.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate