Vedete

Culita Sterp a fost implicat intr-un accident rutier! Mama artistului, distrusa si cu lacrimi in ochi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Culita Sterp a fost implicat intr-un accident rutier! Mama artistului, distrusa si cu lacrimi in ochiicon photo

Culita Sterp a devenit cunoscut odata cu relatia cu artista Carmen de la Salciua si activitatea lui artistica, insa faima nu l-a urmarit dintotdeauna. Culita Sterp a crescut in sanul unei familii modeste, la o ferma, unde munca de jos nu a fost niciodata o rusine. Nu singur, ci alaturi de fratele si cele doua surori, alaturi de care a ramas unit.


Legatura dintre Culita Sterp si fratii lui s-a inchegat si mai bine atunci cand au trait spaima vietii lor. Se intampla acum cinci ani, atunci cand toti patru au facut accident de masina.„Am avut un accident toţi patru, acum cinci ani. Veneam de la mare cu microbuzul nostru...Eu conduceam, pe acolo aproape de casă, la vreo 15 km aproape de casă m-a luat somnul...s-a întâmplat, am dus maşina în cap acolo într-un şant, dar am avut noroc mare. Un băiat şi-a rupt piciorul, s-a lovit rău la cap, dar am avut noroc că ne-a scăpat Dumnezeu cu bine din tot. Mama era distrusă, era singură acasă...a anunţat-o cineva că am făcut accident, iar ea se ruga măcar unul să mai fie în viaţă, pentru că cineva i-a spus că a fost foarte grav...”, a povestit Culita Sterp la o emisiune TV.
 

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune