Vedete

Culita Sterp a povestit cum a cunoscut-o pe Carmen de la Salciua: "Dragoste la prima vedere! Din seara aia, am inceput sa..."

Culita Sterp si Carmen de la Salciua a cunoscut-o pe Carmen de la Salciua in urma cu mai bine de doi ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Culita Sterp a povestit cum a cunoscut-o pe Carmen de la Salciua: "Dragoste la prima vedere! Din seara aia, am inceput sa..."icon photo
Culita Sterp si Carmen de la Salciua formeaza acum unul dintre cele mai indragite cupluri din muzica romaneasca. Cum au ajuns ei sa se cunoasca? Prima lor intalnire a avut loc la o petrecere de botez a unor prieteni comuni.

 


"Ne-am cunoscut acum 2 ani, pe 16 octombrie, la botezul copilului naşilor noştri de acum de cununie, Lena Miclauş şi Septimiu Marisca (n.r. cantăreţi de muzica populară şi ei), eu fiind invitat din partea tatălui copilului şi ea, din partea mamei. Acolo ne-am văzut prima dată, am invitat-o la dans, a acceptat imediat, mi-a spus pe urmă că abia a aşteptat să o chem, cred că a fost dragoste la prima vedere, aşa am crezut amândoi, din seara aia am început sa vorbim ore întregi la telefon, iar după câteva zile ne-am întâlnit iar şi ne întâlneam foarte des, ea nu avea permis dar mergeam eu la ea, şi nu treceau 2, 3 zile fără să ne vedem", a spus Culita Sterp.

 

Culita Sterp a cerut-o de sotie pe Carmen de la Salciua de Valentine's Day.

 

"Pe 14 Februarie eram la un eveniment în Arad, aveam deja 4 luni împreună dar ne simteam ca şi cum ne cunoşteam de 4 ani, de la început am fost foarte deschişi unul cu altul, am pornit fără secrete, ştiind tot unul despre altul, fapt pentru care m-am gândit că de ziua îndrăgostiţilor nu putea fi cadou mai frumos decât să o cer de nevastă. Asta am şi făcut, cu o zi înainte i-am luat de acasă un inel ca sa am măsura şi i-am luat inelul de logodnă am intrat pe uşă cu microfonul in mână, cu un buchet de flori, cu inelul în buzunar şi cu un miliard de emoţii... emoţii ce au luat-o şi pe ea imediat când m-a văzut, şi-a dat seama ce vreau să fac. Am cerut-o, a spus da, a foat ceva unic, toată lumea ne aplauda, unii plângeau, alţii trăiau cu noi emoţiile, erau vreo 300 de oameni acolo", a mai declarat Culita.

 

Fericiti si impliniti, Carmen de la Salciua si sotul ei, Culita, au planuri mari de viitor.

„Ne dorim să avem cel puţin 4 copii şi acum e timpul să ne apucăm, nu când vom îmbătrâni, sa fim nişte părinţi tineri. Noi suntem 4 fraţi, mama are 12 fraţi, tata 6, deci provin dintr-o familie numeroasă, aşa că îmi doresc la fel şi familia noastră să fie cel puţin cu 4 minioni dacă ajută bunul Dumnezeu!”, a spus sotul lui Carmen de la Salciua. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune